Ghetto Games izsludina vokālo konkursu Ghetto Faktors
Ghetto Faktora burvība ir tajā, ka pilnīgi visiem, neatkarīgi no sagatavotības pakāpes, tiek dota vienāda iespēja.
Kultūra
2016. gada 15. februāris, 11:31

Ghetto Games izsludina vokālo konkursu Ghetto Faktors

Jauns.lv

Gatavojoties astotajai sezonai, Ghetto Games sadarbībā ar mūzikas klubu FIRST Dacha izsludina vokālo konkursu Ghetto Faktors ar devīzi “Seko savam sapnim!”. Uzvarētājam būs iespēja ierakstīt savu dziesmu profesionālā skaņu studijā, sadarbojoties ar Ghetto TV, uzfilmēt šai dziesmai videoklipu, kā arī uzstāties Ghetto Games lielākajos sezonas pasākumos visā Latvijā 200 000 cilvēku lielai auditorijai. Savu dalību žūrijā un regulārās meistarklasēs apstiprinājuši Latvijā plaši zināmi un atzīti mūziķi un mūzikas industrijas vidē strādājoši speciālisti.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Projekta Ghetto Faktors mērķis ir atrast personību ar vislielāko potenciālu dziedāšanā, un attiecīgi šī projekta uzvarētājam vai uzvarētājai sniegt iespēju saistīt vai turpināt savu dzīvi ar profesionāla mūziķa karjeru.

Jau pirmajā Ghetto Faktors konkursā 2013. gadā, sevi spilgti pieteica šobrīd atpazīstamie mūziķi Aminata Savadogo un Justs Sirmais, taču uzvarēja  Kristīne Prauliņa, kura šobrīd veiksmīgi turpina sadarību ar Raimondu Paulu un Latvijas Radio ‘’Bigbendu’’.

Kā atzīst Ghetto Games oficiālais DJ’s un viens no projekta vadītājiem un idejas autoriem Mārtiņs Klucis (DJ Get Dizzy): “Ghetto Faktora burvība ir tajā, ka pilnīgi visiem, neatkarīgi no sagatavotības pakāpes, tiek dota vienāda iespēja. Šis projekts var kalpot gan kā atspēriena punkts mūziķa karjerai, gan kā platforma dažādu ar mūziku saistītu talantu attīstīšanai. Aicināts ir katrs, kuram dziedāšana sagādā prieku un dod spēku!”

Pieteikšanās laiks: 14.02. – 01.03. Konkursa nolikums un pieteikšanās anketa ir pieejama www.ghettofaktors.lv . kā arī

FB.com/GHETTOFAKTORS

Ghetto Games ir lielākā ielu sporta un ielu kultūras kustība Austrumeiropā, kuras mērķis ir attīstīt cilvēkus fiziski un morāli. Ghetto Games pulcē ap 12 000 unikālo dalībnieku ik gadu un vairāk kā 200 000 skatītājus savos pasākumos un aktivitātēs. Tā ir platforma savu spēju pilnveidošanā neatkarīgi no izcelsmes, sociālās grupas, tautības, rases un politiskās pārliecības. Jauniešu veidotais saturs Ghetto TV sasniedz miljoniem skatītāju internetā un pasaules mediju vidē. Ghetto Games 2016.gada sezona aizsāksies 13.maijā ar pirmo Ghetto Basket turnīru. Lielākie šī gada sezonas pasākumi ir  4.06. “GHETTO Extreme” sezonas atklāšana,11.06. “GHETTO Stunt” ,16.06. “GHETTO Brīvrunu batls”, 20.06. “GHETTO Fight”, 2.07. “GHETTO Dance”, 8. - 9.07. Starptautiskais 3x3 baskebtola turnīrs Jūrmalā, 19.07. starptautiskais slam dunk konkurss “Kings of Air”, 1.08. “GHETTO fight”, 19.-21.08.

Austrumeiropas vērienīgākais ielu kultūras un sporta festivals “Ghetto Games festivals Ventspilī”  un 30.08.-1.09. GHETTO sezonas noslēguma sacensības.

 

Regīna Zommere / Publicitātes foto