foto: LETA
Rīgas domes Labklājības departaments saņēmis balvu kategorijā "Sociālā darba inovatīvu metožu pilotētājs"
Iveta Vējone.
Runā Rīga
2018. gada 5. jūnijs, 12:41

Rīgas domes Labklājības departaments saņēmis balvu kategorijā "Sociālā darba inovatīvu metožu pilotētājs"

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā, 1. jūnijā, Rīgas pilī sirsnīgā gaisotnē notika pateicības pasākums „Katram bērnam ģimeni!”, kurā Latvijas SOS Bērnu ciematu asociācija teica paldies saviem ilggadējiem domubiedriem, atbalstītājiem un sadarbības partneriem. Rīgas domes Labklājības departaments saņēma atzinību kā sociālā darba inovatīvu metožu pilotētājs.

Pasākuma viesus ar uzrunām sveica Latvijas SOS bērnu ciematu asociācijas patronese Iveta Vējone un asociācijas padomes priekšsēdētājs Kārlis Danēvičs, sakot paldies ikvienam klātesošajam - cilvēkiem, kuriem nav vienalga un kuri dedzīgi strādā, lai bērni varētu augt gādīgā un mīlošā vidē.

Pasniedzot balvu, tika minēts, ka Rīgas pašvaldība ir ilglaicīgs SOS bērnu ciematu asociācijas sadarbības partneris. Pateicoties Rīgas domes Labklājības departamenta progresīvajam redzējumam, asociācija var sniegt atbalstu ģimenēm ar bērniem, kuras nokļuvušas krīzes situācijas, kā arī dzīvē aprobēt dažādas inovatīvas sociālā darba ar ģimenēm un bērniem metodes.