Šovakar pie "Spices" bezmaksas "Pērkona" koncerts, uz kuru jāierodas 80-o gadu stiliņā
foto: LETA
Grupas "Pērkons" solisti Ieva Akurātere un Raimonds Bartaševičs.
Kultūra
2018. gada 31. maijā, 08:51

Šovakar pie "Spices" bezmaksas "Pērkona" koncerts, uz kuru jāierodas 80-o gadu stiliņā

Jauns.lv / LETA

Rīgā, pie tirdzniecības centra "Spice", šodien plkst.20 notiks grupas "Pērkons" koncerts, informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Una Griškeviča.

Šovakar pie "Spices" bezmaksas "Pērkona" koncerts,...

Ar koncertu grupa iecerējusi uzsākt ne tikai vasaras sezonu, bet arī savus šā gada pasākumus - tradicionālo "Kulakova nakti", kas notiks 20.jūlijā Līvānos, kā arī Ievas Akurateres un Jura Kulakova 60 gadu jubilejas koncertu šā gada rudenī.

Šodienas koncerta sākuma daļā skanēs patriotiskas dziesmas Ievas Akurateres izpildījumā kopā ar koriem "Vivere", "Mārupe", "Universum", "Sonante", "Resono" un sieviešu ansambli "Dzelde". Grupa uzstāsies pilnā sastāvā - pie taustiņiem sēdīsies Juris Kulakovs un Uģis Muzikants, dziedās Ieva Akuratere un Raimonds Bartaševics, kā arī muzicēs basģitārists Juris Sējāns, ģitārists Leons Sējāns un sitaminstrumentālists Ikars Ruņģis.

Koncerta laikā norisināsies arī fanu konkurss, tāpēc apmeklētāji tiek aicināti atminēties atmodas laikus, ģērbjoties 80.gadu stilā. Interesantāko un kolorītāko tērpu autori saņems dāvanas no grupas.

Grupa „Pērkons” atklāj savu foto un piemiņas lietu izstādi

Grupa „Pērkons” atklāj savu foto un piemiņas lietu izstādi

2015. gada 20. februārī klubā „Laternu stundā” notika pirmais grupas „Pērkons” koncerts pēc līdera Jura Kulakova saindēšanās ar alkoholu, kas varēja beigties letāli.

Juris Kulakovs ar grupu "Pērkons" uzstājas pēc brīnumainās izglābšanās

2015. gada 20. februārī klubā „Laternu stundā” notika pirmais grupas „Pērkons” koncerts pēc līdera Jura Kulakova saindēšanās ar alkoholu, kas ...