foto: LETA
FOTO: Jakovs Rafalsons un llze Ķuzule-Skrastiņa tiek pie augstākā novērtējuma savējo vidū
Lilitas Bērziņas balvas par izcilu, spilgtu aktierdarbu teātrī iepriekšējo sezonu laikā ieguvēja, Dailes teātra aktrise Ilze Ķuzule-Skrastiņa.
Kultūra
2018. gada 27. marts, 19:40

FOTO: Jakovs Rafalsons un llze Ķuzule-Skrastiņa tiek pie augstākā novērtējuma savējo vidū

Jauns.lv / LETA

Starptautiskās Teātra dienas laikā šodien norisinājās Teātra dienas balvu pasniegšanas ceremonija, ko ik gadu rīko Latvijas Teātra darbinieku savienība (LTDS) sadarbībā ar Latvijas Kultūras akadēmijas Eduarda Smiļģa Teātra muzeju.

Teātra dienas balvas ceremonija 2018

Lilitas Bērziņas balvu par izcilu, spilgtu aktierdarbu teātrī iepriekšējo sezonu laikā saņēma Dailes teātra aktrise Ilze Ķuzule-Skrastiņa, bet Harija Liepiņa ...

gallery icon

Lilitas Bērziņas balvu par izcilu, spilgtu aktierdarbu teātrī iepriekšējo sezonu laikā saņēma Dailes teātra aktrise Ilze Ķuzule-Skrastiņa, bet Harija Liepiņa balvu par izcilu, spilgtu aktierdarbu iepriekšējo sezonu laikā saņēma Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra aktieris Jakovs Rafalsons.

Savukārt Eduarda Smiļģa balvu par spoži inscenētajām pēdējo gadu izrādēm saņēma režisors Viesturs Kairišs, Jēkaba Dubura balvu par izciliem sasniegumiem skatuves mākslas pedagoģijā saņņema režisors Edmunds Freibergs, bet Helēnas Tangijevas-Birznieces balvu par izciliem panākumiem baleta izrāžu izpildītājmākslā, kā arī par aktīvu darbību baleta pedagoģijā Latvijas Profesionālā baleta asociācija pasniedza Zanei Lieldidžai-Kolbinai.

Laureātus sveica iepriekšējo gadu balvu laureāti, draugi un kolēģi, kā arī laureātiem tika pasniegtas mākslinieka Māra Šustiņa veidotas goda zīmes - ordeņi.