foto: LETA
Kirovs Lipmans izplata paziņojumu par savām interesēm Maligina mantojuma lietā
Kirovs Lipmans noliedz, ka viņš vēlas investēt uzņēmumā "Olainfarm".
Sabiedrība
2018. gada 12. marts, 10:05

Kirovs Lipmans izplata paziņojumu par savām interesēm Maligina mantojuma lietā

Kasjauns.lv

AS “Grindeks” padomes priekšsēdētājs Kirovs Lipmans izplatījis paziņojumu, kurā pauž savu viedokli par masu saziņas līdzekļos aizvadītajā nedēļā izplatīto informāciju, ka viņš pēc "Olainfarm" lielākā akcionāra Valērija Maligina pāragrās nāves esot ieinteresēts līdzdalībā šajā uzņēmumā.

Šī informācija tiek pamatota ar to, ka Valērija Maligina atraitnes juridiskie pārstāvji Mārtiņš Krieķis un Pāvels Rebenoks no advokātu biroja “Rebenoks un Vilders” ir arī Kirova Lipmana interešu pārstāvji tiesvedībā, kas saistīta ar AS Grindeks akciju cenu.

"Uzņēmums "Olainfarm" kā investīciju objekts mani nekad nav interesējis un neinteresē arī pašlaik, jo visus savus spēkus un līdzekļus es veltu AS "Grindeks" koncernam, kura apgrozījums pērn ir sasniedzis 132,4 miljonus eiro, kas ir par 26% jeb 27 miljoniem eiro vairāk nekā gadu iepriekš. Šogad koncerna ražotnēs Latvijā, Igaunijā un Slovākijā mēs ieguldīsim vismaz 7 miljonus eiro," saka Lipmans.

Savukārt saistībā ar savu interešu juridiskajiem pārstāvjiem Lipmans norāda, ka ir izvēlējies atzītus savas jomas pārstāvjus. Viņam nerada izbrīnu fakts, ka augstas klases profesionāļi ir pieprasīti dažāda rakstura lietās, taču citām Rebenoka un Krieķa pārstāvētajām lietām nav nekādas saistības ar AS "Grindeks" biznesa interesēm.