foto: LETA
Izpārdotas visas biļetes uz centrālajiem Dziesmu un deju svētku pasākumiem
Cilvēki rindā pie Leļļu teātra, kur sākta biļešu tirdzniecība uz XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku pasākumiem.
Sabiedrība
2018. gada 3. marts, 14:50

Izpārdotas visas biļetes uz centrālajiem Dziesmu un deju svētku pasākumiem

LETA

Dažās stundās ir izpārdotas visas biļetes uz centrālajiem XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku maksas pasākumiem.

Cilvēki salst rindās pēc Dziesmu un deju svētku biļetēm

Pirmajās divās Dziesmu un deju svētku biļešu tirdzniecības stundās jeb no sestdienas plkst.11 līdz 13 pārdotas 19 848 biļetes uz ...

gallery icon

Kā aģentūru LETA informēja Svētku sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Vasiļjeva, ap plkst.14.30 beigušās biļetes uz svētku noslēguma koncertu 8.jūlijā, kā arī abiem deju lieluzveduma koncertiem 6.jūlijā un 7.jūlijā.

Tikmēr aizvien ir pieejamas biļetes uz abu lielo notikumu ģenerālmēģinājumiem, kā arī uz pārējiem maksas pasākumiem.

Kā ziņots, biļešu tirdzniecība uz vasarā gaidāmo Dziesmu un deju svētku maksas pasākumiem sākās šodien plkst.11, kad "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā tirdzniecībā nonāca kopskaitā 95 230 biļetes. Vairākās vietās Rīgā un citviet Latvijā bija izveidojušās garas rindas pēc šīm biļetēm.

XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki notiks Rīgā no 2018.gada 30.jūnija līdz 8.jūlijam. Kārtējie Dziesmu un deju svētki norisināsies Latvijas valsts simtgades svinību zīmē.