foto: Facebook.com
Šodien turpinās pazudušā Krišjāņa meklēšanu: akustiskās zemūdenes kameras jau fiksējušas aizdomīgas vietas Daugavā
Sabiedrība
2017. gada 23. decembris, 09:12

Šodien turpinās pazudušā Krišjāņa meklēšanu: akustiskās zemūdenes kameras jau fiksējušas aizdomīgas vietas Daugavā

Kasjauns.lv

Šodien, 10.00 Balasta dambī 9 notiek brīvprātīgo pulcēšanās jau nedēļu pazudušā Krišjāņa Zvejnieka meklēšanai, vēsta brīvprātīgo organizācija “Bezvests.lv”. 

Krišjāņa Zvejnieka meklēšanas pasākumi

Krišjāņa Zvejnieka meklēšanas pasākumi

gallery icon
60

Jau vakar 21. decembrī, akustiskās zemūdenes kameras operatori Romāns Kačkāns un Kaspars Blušs kopā ar glābējiem trīs stundas pārmeklēja Daugavas krastmalas apkārtni, rūpīgi pārmeklējot arī ūdenstilpnes. 

Rezultātā atklātas vairākas aizdomīgas vietas, kuras šodien plānots apskatīt rūpīgāk ar zemūdens un citu tehniku. 

Kasjauns.lv jau ziņoja, ka Krišjānis Zvejnieks pazuda šī gada 15. decembrī, kad ap plkst.7.00 izgāja no savas dzīvesvietas Jaunmārupē un līdz šim brīdim nav atgriezies. Vīrietis pēdējo reizi redzēts Rīgas centra rajonā, izklaides vietā "Ezītis miglā" Jaunielā 35.

Sieva Madara informē, ka vīra telefons ir izlādējies, pēdējā atrašanās vieta, kas ir piefiksēta kartē, bijusi Āgenskalnā pirms Akmens tilta, tieši pretī Nacionālajai bibliotēkai plkst.3.50.
Sākotnējā informācija liecināja, ka Krišjānis Zvejnieks devies uz korporatīvo pasākumu "Džeza klubā" Vecrīgā, Palasta ielā, kuru pametis ap pl.1naktī un devies uz "Ezīti".

"Visiem, kam ir ziņas par pazudušo, lūdzam zvanīt Valsts policijai pa tālruni 110 vai "Bezvests.lv" +371 22 084 084," norāda brīvprātīgie.