foto: Postimees/Scanpix/LETA
Tallinā kravas auto no Latvijas sabrauc 15 gadus vecu puisi
Tallinā svētdienas vakarā kravas auto no Latvijas sabrauca 15 gadus vecu pusaudzi, kurš, šķērsojot Tamsāres ielu, centās izlīst starp auto kravas sastāvu un piekabi.
112
2017. gada 18. decembris, 13:13

Tallinā kravas auto no Latvijas sabrauc 15 gadus vecu puisi

Kasjauns.lv

Tallinā svētdienas vakarā kravas auto no Latvijas sabrauca 15 gadus vecu pusaudzi, kurš, šķērsojot Tamsāres ielu, centās izlīst starp auto kravas sastāvu un piekabi. Kravas auto bija apstājies uz gājēju pārejas. Divi bērni, cenšoties šķērsot ielu, izlīda starp auto kravas sastāvu un piekabi. Kad to pašu mēģināja izdarīt trešais jaunietis, auto uzsāka braukšanu.

Tallinā kravas automašīna "Scania" ar Latvijas numurzīmi smagi traumējusi 15 gadus vecu pusaudzi, kurš avārijas vietā mira. Traģiskā avārija notika uz Tamsāres ielas, vēsta kaimiņvalsts portāls Postimees. ee. Jaunietis guva smagas traumas un notikuma vietā mira.

43 gadus vecais kravas auto vadītājs nebija lietojis alkoholu un viņam bija atbilstošās kategorijas vadītāja apliecība. Negadījuma vietā ir laba redzamība.

Tallinā kravas auto no Latvijas nāvējoši savaino pusaudzi

Svētdien, 17. decembrī, Tallinā kravas automašīna ar Latvijas numurzīmi savainojusi 15 gadus vecu pusaudzi, kurš avārijas vietā mira. Traģiskā avārija ...

gallery icon
8

Pehjas prefektūras policijas iecirkņa vadītājs Veiko Randlains pauda līdzjūtību bojāgājušā tuviniekiem un teicis: „Policija nebeidz atkārtot, ka jāpārvietojas uzmanīgi, lieki neriskējot”. Negadījuma apstākļi tiks noskaidroti izmeklēšanā.