1dienas
19stundas
33minūtes
13sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
RīgaTV 24 piedāvā unikālu ārpolitikas ziņu raidījumu – “Current Time”
foto: LETA
Kanāla RīgaTV 24 direktors Klāvs Kalniņš saka, ka ““Current Time” radīs pozitīvu pienesumu mūsu skatītāju dzīvēs un ļaus skatītājiem attīstīt informētus viedokļus par svarīgām tēmām”.
Sabiedrība

RīgaTV 24 piedāvā unikālu ārpolitikas ziņu raidījumu - “Current Time”

Kasjauns.lv

No 10. decembra katru svētdienu pulksten 13:00 kanālā RīgaTV 24 pārraidīs jaunu ziņu raidījumu par aktualitātēm ārvalstīs – “Current Time”. Skaties jau šo svētdien un baudi ziņas lielākā mērogā un ar vēl nebijušu rakursu!

RīgaTV 24 piedāvā unikālu ārpolitikas ziņu raidīju...

Sadarbojoties ar Current Time TV, kanāls RīgaTV 24 raidījumu klāstam pievienojis unikālu ziņu raidījumu “Current Time”. Raidījums skatītājiem sniegs iespēju vērot aktuālākos notikumus no vēl nebijuša skatupunkta. Raidījuma veidotāji piedāvā ziņas caur amerikāņu prizmu, savukārt raidījumā apspriestās tēmas lielākoties ietver aktualitātes Krievijā, Centrāleiropā un Austrumeiropā.

Raidījuma radošā komanda sastāv no dažādu valstu speciālistiem, tāpēc “Current Time” ēterā tiks pārraidīts krievu valodā, kā arī būs pieejami subtitri latviešu valodā.

Kanāla RīgaTV 24 direktors Klāvs Kalniņš ir pārliecināts, ka šāda raidījuma iekļaušana kanālu klāstā ir solis pareizajā virzienā: “RīgaTV 24 mērķis ir augt pašiem, kā arī sniegt iespēju attīstīties arī pašiem skatītājiem. Raidījums “Current Time” skatītājiem piedāvās unikālu skatījumu uz jaunumiem, kā arī sniegs padziļinātāku informāciju par aktuālām tēmām. Esmu drošs, ka “Current Time” radīs pozitīvu pienesumu mūsu skatītāju dzīvēs un ļaus skatītājiem attīstīt informētus viedokļus par svarīgām tēmām.”

Arī RīgaTV 24 programmas direktors Rūdolfs Ēķis uzskata, ka šāds papildinājums kanālam piešķirs daudz plašāku vērienu. “Raidījums “Current Time” ideāli iederēsies jau esošajā raidījumu klāstā. Lai arī jau pašlaik piedāvājam gana plašu ziņu un aktualitāšu apskatu, “Current Time” radīs milzīgu pienesumu tieši satura par ārzemju ziņām radīšanā. Līdz ar šī raidījuma iekļaušanu mūsu programmā, RīgaTV 24 skatītāji varēs iepazīties ar aktualitātēm ne tikai Latvijā, bet arī ārvalstīs,” viņš norādīja.

Skaties raidījumu “Current Time” kanālā RīgaTV 24 jau šo svētdien, 10. decembrī, plkst. 13:00!