foto: Valsts policija
Jauns pavērsiens Liepājā pazudušās sirmgalves lietā
Sabiedrība
2017. gada 4. septembris, 11:15

Jauns pavērsiens Liepājā pazudušās sirmgalves lietā

Kasjauns.lv

Joprojām nav izdevies atrast 1936. gadā dzimušo Staņislavu Ivanovu, kuras meklēšana ilgst jau kopš 23. augusta. Taču 30. augustā brikšņos Dienvidrietumu rajonā atrasti spieķis un kurpe, kas, iespējams, piederējis pazudušajai Staņislavai, vēsta portāls “liepajniekiem.lv”. 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Izmeklēšanas process sirmgalves pazušanas lietā turpinās. Policijas darbinieki turpina izskatīt saņemtos videoierakstus, kas ir laikietilpīgs process. Tāpat policija gaida DNS ekspertīzes rezultātus, lai secinātu, vai brikšņos Dienvidrietumu rajonā atrastais spieķis un kurpe piederējuši pazudušajai. 

Jau vēstīts, ka Valsts policijā saņemts iesniegums par to, ka 22. augustā no savas dzīvesvietas Liepājā, Klaipēdas ielā izgājusi Staņislava Ivanova, dzimusi 1936. gadā, un līdz šim viņas atrašanās vieta nav zināma.

Staņislavas pazīmes – augums 150 cm, īsi, sirmi mati, kājās brūnas krāsas apavi un puķaina kleita. Sieviete var neorientēties laikā un telpā.

Ja Jūsu rīcībā ir informācija par sievietes atrašanās vietu vai cita viņas meklēšanai nozīmīga informācija, lūdzam Jūs par to informēt Valsts policiju pa tālruni 110.