foto: Valsts policija
Alojā nevar atrast pazudušo Ērika kungu un viņa suni. Lūgums palīdzēt!
Limbažu policija meklē šo 88 gadus veco vīrieti!
2017. gada 27. augusts, 20:51

Alojā nevar atrast pazudušo Ērika kungu un viņa suni. Lūgums palīdzēt!

Kasjauns.lv

Limbažu policija lūdz iedzīvotāju palīdzību 1929.gadā dzimušā Ērika Ķenģa meklēšanā.

Vīrietis šā gada 25.augusta vakarpusē izgāja no savas dzīvesvietas Alojas novadā, Brīvzemnieku pagastā, mājām “Kalndūdeles”. Par bezvēsts prombūtni policiju informēja vakar, 26.augustā, pulksten 17:00. Līdz tam, radinieki bija paša spēkiem centušies kungu atrast, taču nesekmīgi.Vīrietis šā gada 25.augusta vakarpusē izgāja no savas dzīvesvietas Alojas novadā, Brīvzemnieku pagastā, mājām “Kalndūdeles”. Par bezvēsts prombūtni policiju informēja vakar, 26.augustā, pulksten 17:00. Līdz tam, radinieki bija paša spēkiem centušies kungu atrast, taču nesekmīgi. 

Pazīmes: augums 160 m, sirmi mati.  

Ģērbies: zaļas krāsas jakā, melnos ziemas tipa zābakos ar klipšiem. 

Īpaša pazīme: Vīrietis izgājis kopā ar vilku tipa brūngani pelēkas krāsas suni.  

Pēc informācijas saņemšanas policija nekavējoties uzsāka meklēšanas pasākumus, kuros iesaistīt vairāki darbinieki un brīvprātīgie. Meklējumos iesaistīts arī drons, kā arī vēlāk darbu uzsāks NBS helikopters. Pašlaik meklēšanas pasākumi nav devuši vēlamo rezultātu un policija lūdz iedzīvotāju palīdzību. 

Policija lūdz aplūkot attēlā redzamo vīrieti un, ja jūsu rīcībā ir jebkāda informācija, kas sekmētu Ērika Ķeņģa atrašanās vietas noskaidrošanu, lūdzam informēt pa tālruni 110 vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī.