"Šobrīd ir šoka stāvoklis...." Pēc vētras Linda no Vecpiebalgas lūdz palīdzēt
foto: Facebook
Novadu ziņas
2017. gada 13. augustā, 19:09

"Šobrīd ir šoka stāvoklis...." Pēc vētras Linda no Vecpiebalgas lūdz palīdzēt

Kasjauns.lv

Sociālajā tīklā "Facebook" ar dramatiskiem negaisa un vētras nodarītiem postījumiem dalījusies Linda Purviņa. Viņas vecāku dzīvesvieta ir nopostīta, tajā šobrīd nav iespējams dzīvot. Sieviete lūdz līdzpilsoņu palīdzību.

"Šobrīd ir šoka stāvoklis...." Pēc vētras Linda no...

Vecpiebalga ir viena no vairākām vietām valstī, kur sestdienas negaiss bijis sevišķi skarbs. Kasjauns.lv jau vēstīja, ka Vecpiebalgas pusē pamatīga postaža vērojama Vidus kapos, kur atdusas latvju dižgari Kronvaldu Atis un brāļi Kaudzītes.

foto: Facebook

Tāpat kataklizma skārusi arī Lindas Purviņas vecāku māju, kurai norauts jumts - šīferu un ķieģeļu kaudzes guļ uz zemes. Sieviete feisbukā lūdz atbalstu: vajadzīgas gan mantas, gan nauda, taču primāras ir mantas.

foto: Facebook

Linda raksta, ka viņas vecākiem ir atrasta pagaidu mājvieta. Viņa labprāt NOPIRKTU kādam nevajadzīgus skapīšus, kumodi, plauktus un citas mēbeles. Gulta un drēbju skapis nav vajadzīgs, jo tas saglābts, raksta sieviete.

foto: Facebook

"Varbūt ir iespēja palīdzēt arī finansiāli, katrs eiro var palīdzēt nostāties uz kājām pēc šīs nelaimes," ierakstā saka Linda un aicina labos cilvēkus sazināties ar viņu personīgi feisbukā.

Pirmdiena - jau gaišākās krāsās

Pirmdienas pēcpusdienā Linda ar portāla Kasjauns.lv starpniecību vēlējās pateikt lielu paldies visiem, kuri palīdzēja: "Sakām lielu paldies visiem, kas atsaucās un atbalstīja Vēsmu Purviņu! Līdzcilvēku atbalsts ir neizmērojams," pauda Linda, piebilstot, ka vislielākais paldies pienākas Vecpiebalgas pagasta prieksšēdētājai Ellai Frīdvaldei.