foto: Ekrānuzņēmums no Facebook.com/Bezvests.lv
Vietējie Dubeņu mežā ceturtdienas naktī esot dzirdējuši bērna raudas
Dubeņu mežs, kur tika atrasts pazudušais Ivans Berladins.
Sabiedrība
2017. gada 12. jūlijs, 20:04

Vietējie Dubeņu mežā ceturtdienas naktī esot dzirdējuši bērna raudas

Kasjauns.lv

Neoficiāla informācija liecina, ka naktī no trešdienas uz ceturtdienu Dubeņu vietējie iedzīvotāji mežā dzirdējuši bērna raudas, trešdien vēstīja Latvijas Televīzijas “Dienas ziņas”. 

Kā Dubeņu mežā mazo Ivanu meklēja

Organizācija Bezvēsts.lv publiskojusi fotogaleriju, kā mazais Ivans Berladins tika meklēts mežā Dubeņos, kur zēnu arī atrada - diemžēl mirušu.

gallery icon
33

Pārmeklējot Dubeņu mežus, Ivanu vairāku kilometru attālumā no pieturas, kurā viņš izkāpa, atrada brīvprātīgie un liepājnieki kopā ar zemessargiem. Šobrīd nav zināms, cik ilgi zēns nepazīstamajā teritorijā klīdis. 

Psiholoģe Zane Lobānova skaidro, ka atbildīgie šajā situācijā ir bērna vecāki, jo bērns līdz septiņu gadu vecumam nedrīkst atrasties bez vecāku uzraudzības vai pārvietoties sabiedriskajā transportā viens. 

Jau vēstīts, ka Liepājas pusē policija un brīvprātīgie desmit dienas meklēja bezvēsts pazudušu piecus gadus vecu zēnu, kurš no savas dzīvesvietas Liepājā, Pāvilostas ielā, bija izgājis 1.jūlijā aptuveni plkst.8.30. Policija bija noskaidrojusi, ka puika viens pats, visticamāk, sajaucot pieturvietas, aizbraucis ar autobusu Grobiņas virzienā. Vakar vakarā pazudušais zēns tika atrasts miris Grobiņas novada Dubeņos meža masīvā brikšņos.

Katedrālē Karostā cilvēki klusu piemin mirušo Ivanu

Trešdien Karostas Svētā Nikolaja jūras katedrālē notika aizlūgums par piecus gadus veco Ivanu Berladinu.

gallery icon
9