Versija, ka mazais Ivans kļuvis par nozieguma upuri, bijusi uzreiz
Tūdaļ apritēs nedēļa, kopš pazudis Ivans Berladins.
2017. gada 7. jūlijs, 08:04

Versija, ka mazais Ivans kļuvis par nozieguma upuri, bijusi uzreiz

Kasjauns.lv

Nu jau gandrīz nedēļu nav izdevies atrast 5 gadus veco liepājnieku Ivanu Berladinu. Policija turpina meklēšanu, taču bez panākumiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Piektdien LTV "Rīta panorāmā" Valsts policijas Kurzemes pārvaldes kriminālpolicijas priekšnieks Uģis Āva skaidroja, ka cilvēki bērnu meklē, zvana un raksta e-pastus, un visas versijas arīdzan tiekot pārbaudītas, taču pagaidām nekas ar panākumiem nav vainagojies.

Āva izteicās, ka jau kopš pašas pirmās dienas, kad tika saņemts iesniegums par bērna pazušanu (tas bija pagājušajā svētdienā ap pl.15), policijā bijusi versija: noticis noziegums.

"Tie, kuri pa ielām meklēja Ivanu, meklēja viņu dzīvu, taču šāda versija [ka noticis noziegums] bija jau no paša sākuma," skaidroja Āva.

Tomēr policists pieļauj, ka zēns varot būt "kaut kur ielīdis" un paslēpies. "Šādi gadījumi pasaulē ir bijuši," televīzijā komentēja Uģis Āva.

Kasjauns.lv vakar vēstīja, ka policijai ir divas galvenās versijas, kas varētu būt noticis ar mazo Ivanu: nelaimes gadījums vai noziegums.

Valsts policija nav uzaicinājusi brīvprātīgos turpināt meklēšanas darbus un šobrīd strādā ar savām metodēm.

Liepājā pazudušā zēna meklēšana

Pirmdien, 3. jūlijā, brīvprātīgo organizācija "Bezvests.lv" iesaistījās piecgadīgā Ivana Berladina meklēšanā. Pazudušais puisēns pagaidām vēl nav atrasts, un viņa meklēšana ...

gallery icon
156