foto: LETA
Mainīsies Rīgas pilsētas pašvaldības īpašuma privatizācijas komisijas sastāvs
Rīgas domes Īpašuma departamenta direktors Oļegs Burovs.
Runā Rīga
2017. gada 29. jūnijs, 14:20

Mainīsies Rīgas pilsētas pašvaldības īpašuma privatizācijas komisijas sastāvs

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Šodien, 28. jūnijā, Rīgas domes Īpašuma komitejas sēdē akceptēja Rīgas domes lēmumprojektu par Rīgas pilsētas pašvaldības īpašuma privatizācijas komisijas izveidošanu. Tā ir privatizāciju veicošā institūcija Rīgas pašvaldībā, kuras pamatuzdevumi ir Rīgas pašvaldības privatizējamā īpašuma privatizācijas procesa vadīšana un kontrole.

Par komisijas priekšsēdētāju izvirzīts Rīgas domes Pilsētas īpašuma komitejas priekšsēdētājs Oļegs Burovs, bet par viņa vietnieku Jānis Bordāns.

Komisijas sastāvā būs šādi Rīgas domes deputāti - Mihails Kameņeckis, Andrejs Kozlovs, Igors Solovjovs, Valērijs Petrovs, Genādijs Sevastjanovs, Aleksejs Rosļikovs, Andris Bērziņš, Andris Ameriks, Jānis Bordāns, Maija Balcere, Juris Jurašs, Ansis Ansbergs, Viesturs Zeps, Māris Mičerevskis, Baiba Broka, Ieva Holma un Inese Andersone.

Lēmums par pašvaldības īpašuma privatizācijas komisijas izveidošanu un tās locekļiem stāsies spēkā pēc apstiprināšanas domes sēdē.

Tāpat komitejas sēdē apstiprināja Rīgas pilsētas pašvaldības atsavināmās nekustamās mantas novērtēšanas komisiju, par tās priekšsēdētāju apstiprinot Rīgas domes Īpašuma departamenta direktori Aiju Rimicāni.