Trīs dienas Mārupē pazudusī Tatjana atradusies
2017. gada 6. jūnijs, 10:04

Trīs dienas Mārupē pazudusī Tatjana atradusies

bezvests.lv

55 Tatjana L., kuru vakar meklēja daudzi, ir laimīgi atradusies, vēsta organizācija Bezvēsts.lv.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

2.jūnijā pazudusī 55 gadus vecā Tatjana L. , kura izgāja no savam mājām Mārupē un trīs dienas nebija atgriezusies, šodien atradās, par laimi dzīva. Pateicoties Mārupes iedzīvotāju vērībai un Bezvests.lv operatīvai reakcijai, pazudušo sievieti izdevās atrast diezgan ātri - pusstundu pēc garāmgājēju zvana, kuri, pastaigājoties ar suni mašīnu novietnes zonā,Kantora un Amulas ielu rajonā, pamanīja nekustīgi sēžam cilvēku un uzreiz piezvanīja Bezvests.lv.

Brīvprātīgie Аleksandrs Faminskis un Elīna Stepiņa atbrauca, atrada sievieti, mēģināja ar viņu kontaktēties, noteica personību un rezultātā nodeva pazudušo sievieti tuvinieku rokās. Meita, uzzinot par mātes pazušanu, nekavējoties atlidoja uz Latviju no ārzemēm un tagad varēs par māti parūpēties. Sieviete nedaudz nobijusies un satraukta, bet tagad atrodas drošībā ģimenes lokā un jūtas normāli.

Īpaša pateicība vērīgajiem līdzcilvēkiem, kas nepagāja garām cilvēkam, bet uzreiz zvanīja Bezvests.lv brīvprātīgajiem un ziņoja, teikts organizācijas "Facebook" kontā.