foto: Mārtiņš Ziders
Torņakalna baznīcā izskanējis ikgadējais Vasarsvētku „Citāds dievkalpojums”
Citāds dievkalpojums ir kļuvis par tradīciju Lutera draudzē. Tie ir lieli svētki ne tikai pašiem, bet arī kalpo kā aicinājums būt kopā ikvienu.
Kultūra
2017. gada 5. jūnijs, 11:08

Torņakalna baznīcā izskanējis ikgadējais Vasarsvētku „Citāds dievkalpojums”

Kasjauns.lv

Ar emocionālu un daudzveidīgu koncertu 4. jūnijā Torņakalna baznīcā izskanēja tradicionālais labdarības dievkalpojums, kurā koncerta apmeklētāji klausījās populāru mūziķu uzstāšanos.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vasarsvētki Torņkalna baznīcā

Vasarsvētku koncerts „Citāds dievkalpojums” Torņkalna baznīcā 2017. gada 4. jūnijā.

gallery icon
64

Šī gada Citādais dievkalpojums tika veltīts tēmai „Sievietes kalpošana baznīcā”. Citādajā dievkalpojumā bija iespēja ziedot gan Latvijas Luterāņu sieviešu teoloģu apvienībai, gan Teoloģijas fakultātes biedrībai, atbalstot visiem pieejamu teoloģisku izglītību un kalpošanu baznīcā, gan arī Rīgas Lutera draudzes darbam kopumā. Apmeklētājiem bija sarūpēta plaša muzikālā programma, kurā dziedāja vairāki mūziķi - Evita Zālīte, Ginta Krievkalna, Beāte Zviedre, Marta Grigale, Miks Dukurs, Rīgas Lutera draudzes koris, Rīgas Lutera draudzes bērnu un jauniešu ansamblis un citi.Vasarsvētku dievkalpojumā Torņakalna baznīca pulcēja lielu skaitu apmeklētāju, starp draudzes patstāvīgajiem locekļiem bija arī neskaitāmi cilvēki, kas lūgšanu namā ieradās tieši, lai noklausītos labdarības koncertu.
Pēc dievkalpojuma un koncerta apmeklētāji pulcējās pie baznīcas uz kopīgiem dārza svētkiem, kur cienājās ar tēju, kafiju, kliņģeri un citiem gardumiem.