Aizkrauklē noslepkavo taksistu
2008. gada 9. decembris, 15:07

Aizkrauklē noslepkavo taksistu

Jauns.lv

Ogres rajona Policijas pārvaldes (RPP) darbinieki izsludinājuši meklēšanā pelēkas krāsas taksometru "VW Touran" ar valsts numuru TX 6718.

Taksometra vadītājs atrasts noslepkavots Aizkraukles rajonā, bet automašīnas atrašanās vieta patlaban nav zināma.Kā informēja Ogres RPP preses sekretāre Dzintra Dzene, pēc policijas darbinieku rīcībā esošās informācijas, minētajā taksometrā aizvadītajā naktī pēc pusnakts iekāpuši pasažieri un taksometrs izbraucis no Ogres Aizkraukles virzienā.

Ogres RPP darbinieki lūdz atsaukties visus, kuru rīcība ir jebkāda informācija saistībā ar minēto noziedzīgo nodarījumu un kuri šonakt pēc pusnakts minētajā apkārtnē redzējuši braucošu trafaretu pelēkas krāsas taksometru ar uzrakstu "Taxi Ogre" un uzdrukātu tālruņa numuru sarkanā krāsā "22000077".

Iedzīvotājiem, kuri var palīdzēt ar informācijas sniegšanu, policija lūdz zvanīt Ogres RPP dežūrdaļas darbiniekiem pa tālruni 65 00 24 00 vai Aizkraukles RPP darbiniekiem pa tālruni 65 10 25 00. Informācijas sniedzējiem anonimitāte garantēta.

Šis šogad jau ir piektais slepkavības gadījums, kurā tiek nogalināts taksometra šoferis.

24.jūlijā Salamandras ielā tika atrasts nogalināts taksometra vadītājs, kuram tika konstatētas vairākas durtas un grieztas brūces kakla rajonā. Aizdomās par šī nozieguma izdarīšanu policijas darbinieki tajā pašā dienā aizturēja un ievietoja īslaicīgās aizturēšanas nodaļā kādu 1991.gadā dzimušu jaunieti.

Iepriekš 1.jūlijā Tukuma rajona Tumes pagastā pie ceļa Tukums-Kandava atrasts nežēlīgi noslepkavots vīrietis - 65 gadus vecs taksometra vadītājs. Gani, kas uz mājām dzinuši lopus, pļavā atraduši vīrieša līķi ar durtām brūcēm.

Tukuma rajona policija aizdomās par šo noziegumu aizturējusi kādu vīrieti, kuram kā drošības līdzeklis piemērots apcietinājums.

Savukārt 22.jūnijā ap plkst.5 Salaspilī pie kādas dzīvojamās mājas Enerģētiķu ielā atrasts taksometrs, automašīna "Škoda", kurā atradās tās vadītāja līķis ar durtām brūcēm.

Naktī uz 23.maiju Rīgas rajonā uz Bauskas šosejas pie pagrieziena uz Baložiem tika atrasts sadedzis taksometrs, un tajā atrasts vīrieša līķis.

Jau ziņots, ka Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas prokuratūrā celta apsūdzība kādam 17 gadus vecam jaunietim par kāda taksometra vadītāja - 1973.gadā dzimuša vīrieša - slepkavību šā gada 24.jūlijā, kas notika Rīgā, Salamandras ielā.