2009. gada 5. marts, 11:24

Pēc 13 mēnešiem laukumā atgriežas Ronaldo

Jauns.lv

Sanpaulu (Brazīlija), 5.marts, LETA--REUTERS. Brazīliešu uzbrucējs Ronaldo trešdien aizvadīja pirmo oficiālo spēli pēc 13 mēnešus ilgas ceļgala savainojuma ārstēšanas.

Brazīlijas zvaigzne iznāca laukumā sava jaunā kluba "Corinthians" sastāvā "Copa Brasil" mača otrajā puslaikā Sanpaulu. Tobrīd viņa klubs bija vadībā ar rezultātu 2:0, un leģendārajam futbolistam atgriešanās laukumā padevās visai bāla - spēlējot ar savu iecienīto 9.numuru, viņš tikai pāris reizes pieskārās bumbai.

Līdz šim Itālijas klubu "AC Milan" pārstāvošais brazīlietis ceļgala savainojuma dēļ šosezon nav spēlējis. Traumu 32 gadus vecais uzbrucējs guva pagājušā gada februārī un laukumā atgriezās tikai pirms mēneša, kad Marokā piedalījās kādā labdarības spēlē.

Decembrī Ronaldo negaidīti paziņoja par pievienošanos Brazīlijas klubam "Corinthians". "Corinthians", kas ir viens no slavenākajiem Brazīlijas klubiem, pēc vienas sezonas pārtraukuma ir atgriezies spēcīgāko divīzijā.

Pagājušajā nedēļā Ronaldo vārds nonāca mediju uzmanības centrā, kad tika izplatīta informācija, ka "Corinthians" klubs viņam piespriedis naudas sodu par to, ka futbolists pēc brīvdienas pārāk vēlu ieradies viesnīcā, kurā bija izmitināta komanda.

Iepriekš Ronaldo spēlējis tādos slavenos klubos kā "Barcelona", Madrides "Real", "PSV Eindhoven" un Milānas "Inter".

Iepriekš viņš divreiz jau bija guvis nopietnus ceļgala savainojumus un futbola eksperti pauda šaubas, vai viņš vispār jebkad atgriezīsies laukumā.