2009. gada 22. aprīlis, 13:26

Nedēļas nogalē "Arēnā Rīga" darbosies dažādas bērnu atrakcijas

Jauns.lv

Rīga, 22.apr., LETA. Nedēļas nogalē "Arēnā Rīga" norisināsies piedzīvojumu festivāls "Ceļojums apkārt pasaulei", kurā darbosies dažādas bērnu atrakcijas, aģentūru LETA informēja SIA "Untitled" reklāmas menedžeris Arturs Orenits.

25.aprīlī un 26.aprīlī ģimenes aicinātas apmeklēt milzu labirintu ar lielizmēra piepūšamajām atrakcijām, divus kinoteātrus, kuros demonstrēs latviešu animatoru labākās filmas, pūkaino dzīvnieciņu izstādi, lauku mini zoodārzu, spēļu stūrīti un tirgus placi.

Katrs bērns, kas apmeklēs milzu labirintu, saņems karti, lai neapmaldītos ceļojumā, bet pēc labirinta iziešanas bērni saņems pasaules apceļotāja pasi ar jautriem uzdevumiem.

Abas dienas bērniem radošajās darbnīcās būs iespēja krāsot festivāla tēlus, locīt cepures un kuģīšus, uzpīt draudzības aproci vai uzzīmēt savu ceļojumu apkārt pasaulei, bet laukumā pie arēnas bērni varēs doties izbraukumā ar elektromobili.

Dodoties cauri milzu labirintam, bērni ceļos apkārt pasaulei un viesosies visās pasaules daļās - Amerikā, Āfrikā, Eiropā, Āzijā, Austrālijā. Arēnā viņi varēs līnijdeju skolotāju vadībā izmēģināt prasmi līnijdejās, satikties ar katras pasaules daļas tēliem, izlēkāties piepūšamajās atrakcijās, pārvarēt šķēršļus, lecot maisos un meklējot izeju no jūras labirinta.

"Visa arēna būs piepildīta ar piepūšamajām atrakcijām, kuras būs izkārtotas labirinta ejās, veidojot ceļu no viena kontinenta uz otru. Bērniem būs iespēja iziet cauri labirintam, savācot zīmodziņus uz kartes 22 punktos. Tikai izejot visas atrakcijas, bērni varēs saņemt pasaules apceļotāja pasi. Labirintā bērni varēs lēkāt, kāpelēt un skriet," sacīja pasākuma projekta vadītāja Diāna Pambakere.

Savukārt "Arēnas Rīga" kafejnīcās būs iespēja baudīt tematiskas maltītes. Eiropas kafejnīcā būs baudāmas itāliešu picas un itāliešu krējuma saldējumi ar dažādu uzlējumu izlasi, Okeānijas kafejnīcā varēs nogaršot zivju pirkstiņus un zivju burgerus, Amerikas kafejnīcā tiks piedāvāti hotdogi un virtuļi, bet Āzijas kafejnīcā galdā tiks celti rīsi ar vistas fileju.

Pasākumam īpašus tēlus radījusi māksliniece Gunta Zaļaiskalns, bet festivāla himnu sacerējusi Līga Taube.

Pasākums abas dienas "Arēnā Rīga" notiks no plkst.11 līdz 19, bet ieeja pasākumā būs līdz plkst.17.

Biļetes uz piedzīvojumu festivālu pieejamas visās "Biļešu servisa" kasēs un pirms pasākuma pie ieejas "Arēnā Rīga". Bērniem līdz trīs gadu vecumam, kas neapmeklēs atrakciju lielo labirintu, ieeja pasākumā būs bez maksas. Pensionāriem, uzrādot apliecību, ieeja pasākumā būs bez maksas.

Tēmas