2009. gada 27. aprīlis, 12:19

Milānas "Inter" negaidīti piekāpjas "Napoli" vienībai

Jauns.lv

Neapole (Itālija), 27.apr., LETA--AFP. Itālijas A sērijas futbola čempionāta spēlē svētdien pirmo zaudējumu pēdējos 14 valsts augstākās līgas mačos piedzīvoja Itālijas čempionvienība Milānas "Inter", kas izbraukumā ar 0:1 (0:0) piekāpās "Napoli" vienībai.

Vienīgos vārtus mača 73.minūtē ar teicami izpildītu tālsitienu guva Urugvajas izlases uzbrucējs Marselo Zalajeta.

""Napoli" komandai nemaz nebija īstu izdevību gūt vārtus," pēc piedzīvotā zaudējuma sūdzējās "Inter" vienības galvenais treneris Hosē Mourinjo. "Viņi pat necentās šādas izdevības izveidot un savus vienīgos vārtus guva ne no kā, ar vienu lielisku sitienu. Par mača iznākumu neesmu dusmīgs, tikai nedaudz apbēdināts, jo katrai spēlei gatavojamies ar mērķi uzvarēt."

Citā svētdienas mačā pārliecinošu uzvaru izcīnīja "AC Milan" vienība, kas savā laukumā ar rezultātu 3:0 (2:0) apspēlēja "Palermo" futbolistus. Šajā spēlē divus vārtus guva Kaka, bet ar vienu precīzu sitienu izcēlās Filipo Indzagi.

Savukārt Turīnas klubs "Juventus" svētdien viesos cīnījās neizšķirti 2:2 (0:1) ar čempionāta pastarīšiem "Reggina", mača laikā divas reizes nonākot zaudētājos pēc Antonio Barillas un Emila Halfredsona sitieniem. "Juventus" vismaz vienu punktu šajā spēlē izcīnīja, pateicoties Alesandro del Pjēro un Kristiano Dzaneti precīzajiem raidījumiem.

Tikmēr kārtējo neveiksmi piedzīvoja Romas "Lazio" vienība, kas savā laukumā ar rezultātu 0:1 (0:1) piekāpās "Atalanta" futbolistiem, vienīgos vārtus gūstot argentīniešu izcelsmes aizsargam Leonardo Talamonti.

A sērijas čempionāta kopvērtējumā brīdī, kad komandām vēl atlicis aizvadīt piecas spēļu kārtas, līderpozīciju ar 33 mačos izcīnītiem 74 punktiem saglabāja "Inter" vienība, kurai ar 67 punktiem seko "AC Milan" komanda. Trešajā vietā patlaban atrodas "Juventus" vienība ar 65 izcīnītiem punktiem, bet ceturto pozīciju ieņem "Fiorentina" futbolisti, kuru rēķinā ir 58 punkti.