Politiķis, kuru es gribētu
2009. gada 29. maijs, 15:36

Politiķis, kuru es gribētu

Jauns.lv

Seksīgāko politiķu tops

“Tas par tiem politiķiem bija riktīgi labs. Ar tādu skarbu veča roku uzrakstīts – lai taču tie treknie, īgnie, skarbie u. tml. saprot, ka arī sievietēm ir smadzenes un domāšana. Un, ja tā padomā, kādi ir veči ārpus elites!!! Ar aliņu, pliku pauri un pirmdzemdētājas punci pie televizora. Tie tur, augšā, vismaz Armani vai Ritas uzvalkos iespīlējas un bārdu dzen arī tad, kad sekss nav plānots, bet tie vidusmēra, dižķibeles skartie eksemplāri... Jo tālāk, jo trakāk.

Par ārzemēm gan negribu piekrist viennozīmīgi – piemēram, Zviedrijā un ASV tikko no McDonald’s izvilkušies, taukainām mutēm un rumpjiem, un badīgām acīm, kas lūr uz mūsu zeltenēm. Vai tie īskājainie itālīši, kas iedomājas, ka mēs kā trakas uz viņiem (dažas blondīnes jau, protams, ir). Paši sēdoša suņa augumā, bet domā, ka Albano un Romina ir superpāra etalons.

Domāju, ka vienīgais ĪSTAIS vīrietis ir Bārbijas Kens. Ar to mazās jaukās meitenītes var izdarīties pēc pašu patikas. Galvenais jau ir fantāzijas. Un, ja aizver acis un aizspiež degunu, svarīgākais ir – ka tik kustas (ne tikai TAS, bet galvenokārt jau – rokas). Veiksmi!:)”

Tādu, lūk, vēstulīti saņēmu no Sanitas. Patiesībā pēc pirmā bloga, kurā paprātoju, kādēļ Latvijas politiskā vide ir tik aseksuāla, mans e-pasts un mobilais telefons burtiski uzsprāga – draudzenēm un paziņām bija ko teikt! “Rakstiet komentāros,” centos neieslīgt diskusijā. Taču meitenes par visu vari vēlējās pasmiet un apspriest šo tēmu “pa tiešo”. Nu, ko, ņēmu un pierakstīju, jo šīs sarunas gluži nejauši radīja seksīgāko politiķu topu. Viss sākās ar Kaivas teikto, sak’, kāda Krievijas kinoaktrise vēlēšanās balsojot tikai par to politisko lokomotīvi, ar kuru vismaz domās pieļaujot seksu. Viņa šajās vēlēšanās darīšot tāpat! “Nu, tad, ar kuru tu TO spētu,” jautāju. Klusums. “Mož ar Gulbi?...” Atbilde skan ne visai pārliecinoši. “Fui! Ar tādu, kas ar tik daudzām jau bijis! Nekādā ziņā!” Pirmais, kas iešaujas prātā vairākām no mums, ir Ušakovs. Jā, to gandrīz katra kā partneri spēj iztēloties. Pārējo valstsvīri izvēle notiek jau ir ar individuālu piesitienu. Baiba paziņo, ka gulēs ar Loskutovu un par viņu arī balsos. Kā nekā vismaz par šo esot skaidrs, ka viņam VISPĀR ir kāda intīmā dzīve un interese par to (atceramies kailfoto “Žirafē”!) Anna nolemj ņemt Jaunupu, jo viņš “dzīvē esot daudz foršāks nekā bildēs”, turklāt ļoti glaimojoša būtu sajūta “iekabināt” daiļajai Lindai. Varbūt kāda grib “iekabināt” Lībanei? Neviena. Jo Šķēle šķiet nīgrs, žultains un augstprātīgs. Dzīvnieku mīļotāja Maija jau pasen jūsmojot par Līdaku; kad nu viņš ir politikā, ko tur vairs domāt! Savukārt Aija dveš – Kampars esot kā no “Dressmann” uzvalku reklāmas, vismaz izskata dēļ viņš ir pavisam labs kandidāts! Punktu pieliek Sintija (23 gadi, jaunākā no improvizētās diskusijas dalībniecēm) – viņa nevarētu NE AR VIENU, jo VISI politiķi esot šausmīgi VECI! Pat tie, kas ir jauni, JAU ir veci! Punkts. Un viss.