Īstā diena atmest netikumus, iesaka astrologi
Sabiedrība
2010. gada 13. janvāris, 20:21

Īstā diena atmest netikumus, iesaka astrologi

Jauns.lv

14. janvāris ir ļoti piemērots, lai atteiktos no netikumiem — šo dienu var, piemēram, izvēlēties smēķēšanas vai dzeršanas atmešanai, apgalvo astrologi.

Aktrise un astroloģe Akvelīna Līvmane kasjauns.lv saka: „15. janvārī sāksies jauns Mēness, tā ka jebkāda apņemšanās būs svarīga, ir iespēja sākt jaunu, skaistu dzīvi.”

Astrologs Edijs Spāre teic, ka šādiem mērķiem par labu nāk „retrogrāds Merkurs”, Mēness fāze mainās no veca uz jaunu, kas netikumu atmešanai var nākt par labu. Atmest vajag vēl vecajā Mēnesī, tātad 14. janvāra rītā vai 13. janvāra vakarā.

„14. janvāris ir 28. Mēness diena — laba meditācijai, tieksmei pēc labā, mājas iekārtošanai,” savukārt skaidro sertificēta astroloģe Guna Kārkliņa. Lai uzsāktu ko jaunu, par labvēlīgu uzskata 14. un 20. Mēness dienu.

Mēness ceturtdien atrodas Mežāža zīmē, kas ir uz nopietniem darbiem, lietišķumu, taču var būt sarežģītāk saprasties ar līdzcilvēkiem, nevajag ņemt kredītus. Kamēr Mēness vēl ir dilstošs, var darīt visu, ko jāmazina (ieturēt diētu pret lieko svaru, atmest smēķēšanu u.tml.), tomēr visu, kas saistās ar veselību, labāk uzsākt, kad Mēness ir Jaunavā (dilstošs), stāsta Kārkliņa. Astroloģe cieši iesaka augošā Mēnesī neņemt kredītus, jo tad būs grūti tos atdot.

Māris Puķītis