112

Pagājušajā diennaktī uz Latvijas autoceļiem četri bojāgājušie

Jauns.lv

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojs aģentūru "LETA" informēja, ka ap plkst.17.50 Dundagas novadā uz autoceļa Dundaga-Tiņģere 1972.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "BMW 525", nobrauca no ceļa un apgāzās.

Pagājušajā diennaktī uz Latvijas autoceļiem četri ...

Negadījuma vietā no gūtajām traumām nomira automašīnas vadītājs, savukārt slimnīcā ar dažādām traumām nogādāts mirušā dēls, 1999.gadā dzimis puisis.

Jau ziņots, 14.30 Rīgas apvedceļa krustojumā ar autoceļu Rīga-Ērgļi kravas automašīna "Mercedes Benz" ietriecās automašīnā "Mazda". Savukārt automašīna "Mazda" ietriecās automašīnā "VW Toureg", kas iebrauca automašīnā "Toyota". Tad "Toyota" ietriecās "Chrysler", kas savukārt iebrauca automašīnā "Honda".

Notikuma vietā no gūtajām traumām mira automašīnas "Mazda" pasažiere, 1963.gadā dzimusi sieviete, un negadījumā cieta vēl vairāki cilvēki.

Plkst.17 policija saņēma informāciju, ka uz autoceļa Jēkabpils-Dunava 15.kilometrā automašīna "Mazda 323", kuru vadīja 1958.gadā dzimusi sieviete, sadūrās ar automašīnu "Hyndai Terracan", kuru vadīja 1983.gadā dzimis vīrietis.

No gūtajām traumām notikuma vieta nomira automašīnas "Mazda" pasažieres - 1939. un 1953.gadā dzimušas sievietes, savukārt slimnīcā nogādāta "Mazdas" vadītāja un vēl viens pasažieris - 1992.gadā dzimis jaunietis. Slimnīcā nogādāts automašīnas "Hyndai" vadītājs un 1979.gadā dzimis vīrietis. No avarējušās automašīnas slimnīcā nogādāti divi vīrieši, kuru personības pagaidām nav noskaidrotas. Viņi atrodas smagā stāvoklī.

Pagājušajā diennaktī kopā valstī reģistrēti 54 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 14 negadījumos cieta cilvēki un četri cilvēki gāja bojā.

Rīgas reģionā reģistrēti 34 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem septiņos cieta cilvēki, bet viens cilvēks gāja bojā.

Pagājušajā diennaktī Ceļu policijas darbinieki aizturēja 28 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. 12 no tiem vadīja automašīnas, bet 16 - velosipēdus un mopēdus. Tostarp Rīgas reģionā aizturēti 15 transportlīdzekļu vadītāji, no tiem seši bija autovadītāji, bet deviņi - velosipēdisti un mopēdisti.

LETA