112
2011. gada 9. janvāris, 11:12

Satiksmes negadījumā Koknesē iet bojā jauniete

Jauns.lv

Vakar pēc kravas un vieglās automašīnas sadursmes Koknesē gājusi bojā jauniete, cietusi vēl viena sieviete, savukārt Ventspils novadā kravas automašīna uzbrauc ceļa malā stāvošiem mikroautobusiem, pēc tam iebrauc pretējā joslā un izraisa sadursmi ar vieglo automašīnu, trīs cilvēki cietuši.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja vecākais inspektors Aigars Bērziņš aģentūru LETA informēja, ka ap plkst.20 Kokneses novadā uz autoceļa Rīga - Daugavpils sadūrās kravas automašīna "Iveco", kuru vadīja 1966.gadā dzimis vīrietis, un automašīna "Ford", kuru vadīja pagaidām neidentificēts vadītājs.

No gūtajām traumām notikuma vietā gāja bojā 1991.gadā dzimusi jauniete, kura brauca vieglajā automašīnā. No šīs automašīnas slimnīcā smagā stāvoklī nogādāta arī 1984.gadā dzimusi sieviete.

Ap plkst.18 Ventspils novadā, autoceļa Ventspils - Kuldīga 30.kilometrā 1958.gadā dzimis vīrietis, vadot kravas automašīnu "Scania" ar piekabi, izraisīja sadursmi ar ceļa malā stāvošiem mikroautobusiem "Renault Master" un "Mercedes Benz". Pēc tam kravas automašīna iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar vieglo automašīnu "Audi 80", kuru vadīja pagaidām neidentificēts vadītājs.

No vieglās automašīnas ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts 2003.gadā dzimis zēns, 1989.gadā dzimusi sieviete un 1960.gadā dzimusi sieviete.

Valstī kopā pagājušajā diennaktī reģistrēti 50 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem sešos cieta cilvēki, viens gāja bojā. No tiem Rīgas reģionā reģistrēti 28, no tiem divos cieta cilvēki.

Alkohola reibumā aizturēti 12 vadītāji, no tiem 11 autovadītāji, viens velosipēdists. No tiem Rīgas reģionā seši - pieci autovadītāji, viens velosipēdists.

LETA