112
2011. gada 30. janvāris, 11:35

Smagās avārijās vairāki cilvēki zaudējuši dzīvības

Jauns.lv

Vakar vakarā mainoties laika apstākļiem, Latvijā notikušas vairākas traģiskas avārijas, kurās gāja bojā cilvēki, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā.

Vakar uz Rīgas apvedceļa sadūrās trīs automašīnas, kā rezultātā uz laiku bija bloķēta satiksme. Negadījumā iekļuva smagā automašīna "MAN", kuru vadīja 1965.gadā dzimis vīrietis, automašīna "Mazda", kuru vadīja 1987.gadā dzimis jaunietis, un automašīna "Audi", kuru vadīja 1974.gadā dzimusi sieviete.

Avārijā gāja bojā automašīnas "Mazda" vadītājs, bet vēl trīs cilvēki cieta. Slimnīcā ar dažādām traumām nogādāta šīs automašīnas pasažiere, 1991.gadā dzimusi meitene. Avārijā cieta arī automašīnas "Audi" pasažieri - 1992.gadā dzimis jaunietis un 2001.gadā dzimusi meitene. Šiem cietušajiem medicīniskā palīdzība sniegta uz vietas.

Savukārt uz Tallinas šosejas Salacgrīvas novadā avārijā iekļuva divas vieglās automašīnas. 1954.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "BMW" uz slidenā ceļa netika galā ar automašīnas vadību, to sanesa un ieslīdēja pretējā braukšanas joslā, kur sadūrās ar automašīnu "VAZ", kuru vadīja 1942.gadā dzimis vīrietis.

No gūtajām traumām notikuma vietā mira automašīnas "VAZ" pasažiera, 1951.gadā dzimusi sieviete, savukārt automašīnas vadītājs ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Kā ziņots, vakar vakarā Bauskas novadā grāvī iebrauca un uz sāniem apgāzās "Ecolines" autobuss, kurā kopumā braukuši 23 cilvēki. Negadījumā cietušas deviņas pasažieres, piecas no kurām nogādātas slimnīcā, aģentūra LETA uzzināja glābšanas dienestā.

Kopumā vakar Latvijā reģistrēti 44 ceļu satiksmes negadījumi, deviņos no kuriem cieta cilvēki. Rīgas apkārtnē vakar reģistrētas 23 avārijas, sešās no kurām cieta cilvēki.

Vakar Latvijā aizturēti 17 ceļu satiksmes dalībnieki, kuri bija alkohola reibumā, tostarp 14 autovadītāji un trīs velosipēdisti.

LETA