Vampīru apkarotāja „Bafija” atgriežas televīzijā
Kultūra
2011. gada 5. februāris, 11:06

Vampīru apkarotāja „Bafija” atgriežas televīzijā

Jauns.lv

Sāra Mišela Gelāra, kuru iepazinām seriālā «Bafija pret vampīriem», izlēmusi atgriezties pie filmēšanās seriālos un jau parakstījusi līgumu ar CBS telekompāniju.

Pēc seriāla «Bafija pret vampīriem» septiņu sezonu milzīgajiem panākumiem aktrise pievērsās lielajam kino. Tur viņai veicās visnotaļ labi – pazīstamākās filmas ar Gelāras piedalīšanos ir «Es zinu, ko jūs izdarījāt pagājušajā vasarā», «Bīstamās spēles» un «Veronika grib mirt».

Kad 2009. gadā pasaulē nāca aktrises meitiņa Šarlote, Gelāra paziņoja, ka vēlas pievērsties mājas dzīvei un noraidīja vairākus lieliskus lomu piedāvājumus, izvēloties pavadīt laiku kopā ar vīru un meitiņu.

Nu viņa ir izlēmusi atkal atgriezties aktrises darbā, pie tam darīt to kā vecajos, labajos laikos – ar televīzijas seriāla palīdzību, un TV skatītāji šo aktrises lēmumu uzņēmuši ar sajūsmu.

33 gadus vecā Gelāra piedalīsies CBS seriālā «Lieliskais cilvēks». Tas stāstīs par neveiksmju vajātu jaunu sievieti, kura izlemj izlikties par savu bagāto un ļoti veiksmīgo dvīņumāsu. Taču tad izrādās, ka arī māsas dzīve nav tik perfekta, kā no malas izskatās.

Zane Lapiņa / Foto: Bulls Press