Daugavpilī Vīriešu dienu atzīmē ar beisbola nūjām
112
2011. gada 24. februāris, 11:27

Daugavpilī Vīriešu dienu atzīmē ar beisbola nūjām

Jauns.lv

Daugavpilī 23. februāri – bijušās padomju armijas dienu jeb Vīriešu dienu – vietējie jaunieši atzīmēja ar pamatīgu dzerstiņu un izkaušanos naktsklubā „Taller”.

Daugavpils krievu laikraksts „Naša Gazeta” raksta: „Viestura ielā dzīvojošie pilsētnieki ir apmierināti, ka dzīvo prestižā vietā – pašā pilsētas centrā. Bet, lūk, nav paveicies tiem, kuri dzīvo restorāna „Taller” tuvumā. Tā ir bēdīgi slavena vieta – bieži dzirdami klaigas un bļāvieni, kurus pavada „trīsstāvīgie mātes vārdi” un kautiņu troksnis.

Naktī no 23. uz 24. februārī vietējiem iedzīvotājiem bija pamatīgi traucēts naktsmiers, viņi praktiski nevarēja gulēt, jo „Taller” tā dēvēto Vīriešu dienu atzīmēja „īsti vīri”, raksta „Naša Gazeta”.

Labi atzīmējuši padomju tradīciju un dzērumā iesiluši vīrieši savas attiecības turpināja noskaidrot ar beisbola nūjām uz ielas un pagalmā. Daugavpils pašvaldības policijas preses sekretāre Ingūna Pužule gan teic, ka izsaukumu uz „Taller” pagājušajā naktī nav bijis, tāpat arī nav saņemtas sūdzības par kaušanos tā apkārtnē. Tomēr daugavpilieši stāsta, ka pagājušajā naktī tur noticis asiņains kautiņš, par kuru, pēc visa spriežot, iesniegumu policijai neviens nav rakstījis.

Elmārs Barkāns, Foto: Ieva Čīka/LETA, Bulls Press