Sabiedrība
2011. gada 11. marts, 10:37

Slapja sniega un puteņa dēļ šodien apgrūtināta braukšana

Jauns.lv

Šorīt braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem autoceļiem Vidzemē, Latgalē un dažos posmos Kurzemē ir apgrūtināti snigšanas un puteņa dēļ, liecina Latvijas valsts ceļu apkopotā aktuālā satiksmes informācija.

Siguldas virzienā apgrūtināta braukšana ir līdz pat Virešiem. Snieg slapjš sniegs, veidojas apledojums, brauktuves tīra un apstrādā pret apledojumu.

Valmieras virzienā apgrūtināta braukšana ir visā ceļa garumā. Snieg slapjš sniegs, veidojas apledojums, brauktuves tīra un apstrādā pret apledojumu.

Ainažu virzienā braukšanas apstākļi apgrūtināti no Berģiem līdz Gaujas tiltam un no Bīriņu pagrieziena līdz pat Ainažiem. Snieg slapjš sniegs, veidojas apledojums, brauktuves tīra un apstrādā pret apledojumu.

Kurzemē apgrūtināta braukšana ir posmā Talsi-Stende-Kuldīga.

Pa reģionālajiem autoceļiem braukšanas apstākļi ir apgrūtināti Rīgas, Cēsu, Gulbenes, Limbažu, Ludzas, Madonas, Ogres, Preiļu, Valkas, Ventspils un Valmieras apkārtnēs. Vietā snieg slapjš sniegs, brauktuves sniegotas un apledo, tās tīra un apstrādā pret apledojumu. Citviet autoceļu stāvoklis atbilst ziemas uzturēšanas normām.

Braukšanas apstākļi pa vietējās nozīmes autoceļiem kopumā ir apgrūtināti, brauktuves sniegotas un vietām slidenas, taču situācija ir stabila un autoceļi izbraucami. Uzturēšanas darbu ietvaros notiek bīstamo posmu apstrāde pret apledojumu.

LETA Nozare.lv