Sabiedrība
2011. gada 30. jūlijs, 12:56

Brīvdienās norīko vairākus papildu un nakts vilcienus

Jauns.lv

"Pasažieru vilciens" (PV) brīvdienās norīkos papildu vilcienus no Madonas un Siguldas, kā arī uz Jūrmalu, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja uzņēmumā.

Kultūras pasākumu apmeklētāju ērtībām pēc operas "Jevgeņijs Oņegins" brīvdabas izrādes, kas notiks Siguldā šodien, tiks norīkots papildu vilciens Sigulda-Rīga. Vilciens no Siguldas stacijas izbrauks plkst.0.30 pēc pusnakts un Rīgas pasažieru stacijā pienāks plkst.1.30. Svētdien, 31. jūlijā, Siguldas Opermūzikas svētku Galā koncerta skatītāji atceļā uz Rīgu varēs doties ar vilcienu, kas no Siguldas atiet plkst.21.29 un Rīgā pienāk plkst.22.44.

Madonas šlāgerfestivāla "LR2 Zelta šlāgers" apmeklētāji, lai pēc nakts balles svētdienas, 31. jūlija, rītā nokļūtu atpakaļ dzīvesvietās, varēs izmantot vilcienu Madona-Rīga, kas no Madonas stacijas atiet plkst.5.07 un Rīgā pienāk plkst.7.52.

Sestdien un svētdien, 30. jūlijā un 31. jūlijā, papildus esošajiem elektrovilcieniem brīvdienās uz Dubultiem kursēs 17 papildu vilcieni, tādējādi Jūrmalā pasažieri varēs nokļūt ar aptuveni 10-15 minūšu intervālu. Maršrutā Rīga-Carnikava papildus tiks norīkoti pieci elektrovilcieni, līdz ar to intervāls starp kursējošajiem vilcieniem sestdien un svētdien būs apmēram 20 minūtes. Turklāt Jūrmalas pasākumu apmeklētāji Rīgā varēs atgriezties ar vilcienu Dubulti-Rīga, kas no Dubultiem aties plkst.0.07 un Rīgā pienāks plkst.0.40.

PV arī aicina šodien ar dīzeļvilcienu Rīga-Gulbene, kas no Rīgas atiet plkst.8.29, doties uz Cesvaines pils parka svētkiem, kā arī uz Gulbenes pilsētas svētkiem. Cesvaines stacijā vilciens pienāks plkst.11.33, Gulbenē - plkst.12.16. Turklāt Gulbenes stacijā tie pasažieri, kuri vēlas apskatīt interesantākos Ziemeļvidzemes tūrisma objektus, plkst.13 var pārsēsties bānītī šaursliežu dzelzceļa maršrutā Gulbene-Alūksne.

LETA