Zatlers debiju Saeimas vēlēšanās nosvin bez kundzes. FOTO
Politika
2011. gada 18. septembrī, 14:08

Zatlers debiju Saeimas vēlēšanās nosvin bez kundzes. FOTO

Jauns.lv

ZRP pārstāvji vēlēšanu rezultātus gaidīja savā birojā Dzirnavu un Barona ielas stūrī – skatoties LTV1 pārraidi „Izvēlies nākotni” un našķējoties ar mūzikas bāra „Sunny Melody” gādātajām uzkodām.

Zatlers debiju Saeimas vēlēšanās nosvin bez kundze...

Uzkodas noskalot varēja tikai ar sulu, ūdeni vai šķīstošo kafiju. Nekādu alkoholisko dzērienu! Aptaujātie partijas biedri atzina, ka šādu lēmumu – svinēt bez grādīgiem dzērieniem – pieņēmuši vienprātīgi. Un izskatījās, ka līdz pēdējam – apmēram pusdiviem naktī – viņi pie savas apņēmības arī turējās.

Kā pamanīja kasjauns.lv, lielākā daļa Saeimas deputātu kandidāti, tostarp partijas līderis Valdis Zatlers vēlēšanu nakti vadīja bez savām otrajām pusītēm. Iespējams, pulcēties plašākā lokā liedza biroja telpu šaurība, kurā vairākums cilvēku stāvēja kājās un gaidīja atbrīvojamies kādu krēslu. Arī Lilita Zatlere, kura allaž bijusi apzinīga sava vīra pavadone, no šā pasākuma atturējās. Partijas līderis Kasjauns.lv paskaidroja, ka viņa diena bijusi ārkārtīgi intensīva un interviju pilna, tāpēc ģimene palikusi mājās, lai norisēm sekotu līdzi pie TV ekrāna. Sniedzot pēdējo interviju Vācu radio kanālam, Zalters steidzās uz mājām, lai debiju Saeimas vēlēšanās atzīmētu ģimenes lokā.

Zatlera Reformu partija vēlēšanu nakti pavada birojā


Ieva Valtere/ Foto: Aigars Hibneris