Sabiedrība

Sliežu remonta dēļ mainīs Saulkrastu virziena vilcienu kustības sarakstu

Jauns.lv

Sliežu ceļu remontdarbu laikā Ziemeļblāzmas stacijā no 6.novembra plkst.20 līdz 7.novembra plkst.5.20 noteiktas izmaiņas Saulkrastu virziena vilcienu kustības sarakstā, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja AS "Pasažieru vilciens".

Sliežu remonta dēļ mainīs Saulkrastu virziena vilc...

Vairāki vakara elektrovilcieni dzelzceļa iecirknī Rīga-Vecāķi-Rīga būs atcelti, turklāt pārējā maršrutā tiks mainīti to kursēšanas laiki. Pasažieru pārvadājumu nodrošināšanai no Rīgas līdz Vecāķu stacijai un no Vecāķiem līdz Rīgai atcelto elektrovilcienu vietā tiks norīkoti dīzeļvilcieni. Lai pasažieri varētu pārsēsties no dīzeļvilcieniem uz elektrovilcieniem un otrādi, dīzeļvilcienu pienākšanas un atiešanas laiki Vecāķu stacijā būs saskaņoti ar elektrovilcienu kustības sarakstu, informē "Pasažieru vilciens".

6.novembrī vakara elektrovilciens Rīga-Skulte ar atiešanas laiku no Rīgas plkst.20.46 kursēs tikai no Vecāķiem līdz Skultei, bet iecirknī Rīga-Vecāķi būs atcelts. Lai pārsēstos šajā elektrovilcienā, pasažieri no Rīgas līdz Vecāķu stacijai varēs nokļūt ar dīzeļvilcienu, kas no Rīgas izbrauks plkst.20.12, tas ir, 34 minūtes agrāk nekā elektrovilciens, un Vecāķos pienāks plkst.20.51. Elektrovilciens no Vecāķiem aties plkst.20.59, nevis plkst.21.12 kā parasti.

Elektrovilciens Rīga-Skulte ar atiešanas laiku no Rīgas plkst.21.49 būs atcelts iecirknī Rīga-Vecāķi un kursēs tikai no Vecāķiem līdz Skultei ar mainītu sarakstu. Tā vietā norīkotais dīzeļvilciens no Rīgas izbrauks plkst.21.56 un Vecāķos pienāks plkst.22.35. Elektrovilciens no Vecāķiem aties plkst.22.45, nevis plkst.22.15 kā parasti.

Arī elektrovilciens Rīga-Saulkrasti ar atiešanas laiku no Rīgas plkst.23.27 būs atcelts iecirknī Rīga-Vecāķi un kursēs maršrutā Vecāķi-Saulkrasti. Lai pārsēstos šajā elektrovilcienā braucienam uz Saulkrastiem, pasažieri līdz Vecāķu stacijai varēs nokļūt ar dīzeļvilcienu Rīga-Vecāķi ar atiešanas laiku no Rīgas plkst.23.40. Elektrovilciens no Vecāķiem izbrauks plkst.0.24, nevis plkst.23.53 kā parasti.

Elektrovilciens Saulkrasti-Rīga ar atiešanas laiku no Saulkrastiem plkst.20 no Saulkrastiem izbrauks plkst.20.15 un kursēs tikai līdz Vecāķu stacijai, kur pienāks plkst.20.49. Turpināt ceļu uz Rīgu pasažieri varēs ar dīzeļvilcienu, kas no Vecāķiem aties plkst.21.02.

Elektrovilciens Skulte-Rīga ar atiešanas laiku no Skultes plkst.21.22 no Skultes izbrauks 30 minūtes vēlāk nekā ierasts - plkst.21.52 un kursēs līdz Vecāķu stacijai, kur pienāks plkst.22.35. Tālāk - no Vecāķiem uz Rīgu - pasažieri varēs aizbraukt ar dīzeļvilcienu Vecāķi-Rīga ar atiešanas laiku no Vecāķiem plkst.22.45.

LETA