"Celtics" otrā pārbaudes spēlē Abū Dabī pārspēj "Nuggets"
foto: REUTERS/SCANPIX
Bostonas "Celtics" svētdien pārbaudes spēlē Abū Dabī uzvarēja Denveras "Nuggets".
Basketbols

"Celtics" otrā pārbaudes spēlē Abū Dabī pārspēj "Nuggets"

Sporta nodaļa

Jauns.lv/LETA

Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa klātbūtnē Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempione Bostonas "Celtics" svētdien pārbaudes spēlē Abū Dabī uzvarēja Denveras "Nuggets".

"Celtics" otrā pārbaudes spēlē Abū Dabī pārspēj "N...

Bostonas basketbolisti guva virsroku ar rezultātu 130:104 (34:29, 33:31, 42:16, 21:28). Porziņģis šobrīd turpina rehabilitācijas procesu pēc pēdas operācijas, un viņa atgriešanās laukumā tiek prognozēta decembrī. Spēlējot ar plašu rotāciju, "Celtics" komandā rezultatīvākais ar 21 punktu bija Džeilens Brauns, 17 punkti bija Džeisonam Teitamam, 15 punkti un astoņas atlēkušās bumbas - Semam Hauzeram, bet 14 un 13 punkti attiecīgi piecas un sešas rezultatīvas piespēles atdevušajiem Peitonam Pričardam un Derikam Vaitam.

"Nuggets" vienībai 20 punktus guva Nikola Jokičs, bet 17 punktus iemeta Džuljans Stroters. Piektdien notikušajā mačā bostonieši bija pārāki ar rezultātu 107:103. NBA pamatturnīrs sāksies 22.oktobrī."Celtics" basketbolisti arī otrajā pirmssezonas pārbaudes spēlē Abū Dabī uzvar "Nuggets"

Abū Dabī, 6.okt., LETA. Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģa klātbūtnē Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempione Bostonas "Celtics" svētdien pārbaudes spēlē Abū Dabī uzvarēja Denveras "Nuggets". Bostonas basketbolisti guva virsroku ar rezultātu 130:104 (34:29, 33:31, 42:16, 21:28).

Porziņģis šobrīd turpina rehabilitācijas procesu pēc pēdas operācijas, un viņa atgriešanās laukumā tiek prognozēta decembrī. Spēlējot ar plašu rotāciju, "Celtics" komandā rezultatīvākais ar 21 punktu bija Džeilens Brauns, 17 punkti bija Džeisonam Teitamam, 15 punkti un astoņas atlēkušās bumbas - Semam Hauzeram, bet 14 un 13 punkti attiecīgi piecas un sešas rezultatīvas piespēles atdevušajiem Peitonam Pričardam un Derikam Vaitam.

"Nuggets" vienībai 20 punktus guva Nikola Jokičs, bet 17 punktus iemeta Džuljans Stroters. Piektdien notikušajā mačā bostonieši bija pārāki ar rezultātu 107:103. NBA pamatturnīrs sāksies 22. oktobrī.