“Es centos nepareizi elpot,” Lady Gaga dalās savās sajūtās par dziedāšanu filmā “Džokers: Neprāts diviem"
foto: ZUMAPRESS.com
Filma “Džokers: Neprāts diviem” ir skatāma kinoteātros no 4. oktobra, un tā turpina stāstu par Džokera un Hārlijas Kvin attiecībām.
Kino

“Es centos nepareizi elpot,” Lady Gaga dalās savās sajūtās par dziedāšanu filmā “Džokers: Neprāts diviem"

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Nesen iznākusi filma “Džokers: Neprāts diviem”, kur Lady Gaga atveido Džokera (Vakīna Fīniksa) mīļoto Hārliju Kvin. Aktrise un dziedātāja atzīst, ka viņai nācās izvairīties no ierastajām dziedāšanas tehnikām.

“Es centos nepareizi elpot,” Lady Gaga dalās savās...

Filma “Džokers: Neprāts diviem” ir daļēji mūzikls. Intervijā ar “CNN” Gaga izskaidroja, ka viņai nācās pilnībā mainīt veidu, kā viņa uzstājās. “Mana ierastā performance, viss, kas saistīts ar būšanu uz skatuves, visas lietas, ko es daru kā Gaga, kas man nāk dabiski, es centos pilnībā izslēgt,” teica Gaga.

Lady Gagai nācās pat aizmirst dažas tehnikas, ko viņa pielieto dziedot. “Es centos nepareizi elpot,” viņa dalījās, vēlāk piebilstot, ka viņa “centās neizmantot nekādu vokālo pozicionēšanu savā rīklē tādā veidā, kā viņa to darītu, kad ir uz skatuves.” Rezultātā iznāk varonis, kurš nemāk profesionāli dziedāt, kas saskan ar Fīniksa dziedāšanas stilu.

“Džokers: Neprāts diviem” ir turpinājums 2019. gada filmai “Džokers”, par kuru Fīnikss saņēma Akadēmijas balvu par labāko galveno lomu. Filma nopelnīja vairāk nekā 1 miljardu dolāru, kas daļēji iedvesmoja izdot mazliet neparastu turpinājumu.

Filma “Džokers: Neprāts diviem” ir par Arturu Fleksu, kurš ir ieslodzīts Ārkemā un gaida tiesas prāvu par noziegumiem, ko viņš pastrādājis kā Džokers. Vienlaikus cīnoties ar savu divējādo identitāti, Arturs ne tikai sastop īstu mīlestību, bet arī atklāj mūziku, kas vienmēr viņā mājojusi. 

Dziedātāja Lady Gaga ir 13 reizes saņēmusi “Grammy” balvu, un ir ieguvusi Oskaru par savu oriģinālo dziesmu “Shallow” no 2018. gada filmas “Zvaigzne ir dzimusi".

Tēmas