112
2011. gada 5. decembris, 09:09

Apgāžoties mikroautobusam Dobeles novadā, cieš divi pasažieri

Jauns.lv

Pagājušajā naktī Dobeles novadā, apgāžoties mikroautobusam, cieta divi pasažieri.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka plkst.1.20 autoceļa Rīga-Liepāja 39. kilometrā 1963.gadā dzimis vīrietis, vadot mikroautobusu "Mercedes-Benz Sprinter", izvēloties meteoroloģiskajiem apstākļiem nepiemērotu braukšanas ātrumu, nobrauca no ceļa un iebrauca grāvī, kur automašīna apgāzās.

Ceļu satiksmes negadījumā cieta mikroautobusa pasažieri, 1995.gadā dzimis jaunietis un 1996.gadā dzimis jaunietis, kuri ar galvas un ķermeņa sasitumiem nogādāti slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 26 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši seši cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 12 avārijas, kurās cietuši divi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 20 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem 11 bijuši autovadītāji, bet deviņi - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti astoņi cilvēki - četri autovadītāji un četri velosipēdu un motorolleru vadītāji.

LETA