112
2011. gada 23. decembris, 09:33

Raganā uz ceļa atrasts sabraukts cilvēks

Jauns.lv

Vakar Krimuldas novadā, iespējams, kravas automašīna uz ceļa sabrauca pagaidām neidentificētu cilvēku, kurš cieta tik smagi, ka viņu nebija iespējams uzreiz identificēt un pat noteikt dzimumu.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka plkst.16.50 Raganā, uz autoceļa Inčukalns-Valmiera, uz brauktuves atrasts cilvēka ķermenis, kuram, iespējams, uzbraucis pagaidām neidentificēts transportlīdzeklis, kurš aizbraucis no notikuma vietas. Policijas darbinieki noskaidro notikušā apstākļus un bojāgājušā personību.

Savukārt 13.43 Rīgā, Daugavgrīvas ielā, kravas automašīna "Volvo" ar piekabi notrieca 1999.gadā dzimušu puisi, kurš ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā reanimācijas nodaļā.

Plkst.15.18 Rīgā, Ilūkstes ielā, automašīna "Mercedes-Benz" notrieca 2001.gadā dzimušu zēnu, kurš ar smagām traumām nogādāts slimnīcā reanimācijas nodaļā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 64 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki un viens cilvēks gājis bojā.

Rīgas reģionā reģistrētas 38 avārijas, kurās cietuši septiņi cilvēki un viens cilvēks gājis bojā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 13 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem deviņi bijuši autovadītāji, bet četri - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti trīs autovadītāji.

LETA