Kultūra
2016. gada 5. septembris, 11:44

Jūrmalā krāšņi nosvinēti Kauguru rudens svētki. FOTO

Jauns.lv

Sestdien Jūrmalā tika svinēti jau otrie Kauguru rudens svētki. Vienā no plašākajām ielām Kauguros – Tallinas ielā, jūrmalniekus un pilsētas viesus visu dienu priecēja plaša kultūras un izklaides programma. Vakara koncertā uz lielās skatuves uzstājās Gacho, harizmātiskais Intars Busulis un “Abonementa orķestris”, bet noslēguma klausītājus ar vitālu un emocionālu priekšnesumu priecēja populārā Krievijas māksliniece Jeļena Vaenga.

Visas dienas garumā Kauguros, Tallinas ielā, tika piedāvāts daudzveidīgs aktivitāšu klāsts gan jauniešiem, gan ģimenēm ar bērniem. Uz skatuves kāpa vietējie Jūrmalas kolektīvi, kas bija sagatavojuši plašu teātra, dziesmu un deju programmu.

Šogad Kauguru rudens svētku plašā programma veidota “Spēks un Daile” vadmotīvā, radot svētku gaisotni, kur mijiedarbojas gan sievišķība, skaistums, māksla, estētika, gan vīrišķība, izaicinājums un cīņas spars.

Kauguru rudens svētku ietvaros arī noskaidrots spēcīgakais starptautiska spēkavīru turnīra „Best Nordic Strongman 2016” Ziemeļvalstu spēkavīrs.  

Svētki noslēdzās ar krāšņu salūtu dziemas “Ņeva” laikā, ko izpildīja Jeļena Vaenga duetā ar Intaru Busuli.

   

Karlīna Timofejeva / EduardsPaņičevs, Publicitātes foto