Aktrisei Skurstenei saziedoto naudu atvēlēs citu veco ļaužu ārstēšanai
Aktrises Veltas Skurstenes acu ārstniecību Dr. Lūkina acu klīnika uzņēmusies veikt bez maksas līdz mūža galam. Viņai saziedoto naudu aktrise atvēlēs citu sirmgalvju ārstēšanai.
Sabiedrība
2012. gada 25. maijs, 10:07

Aktrisei Skurstenei saziedoto naudu atvēlēs citu veco ļaužu ārstēšanai

Jauns.lv

Pēc tam, kad aktrise Velta Skurstene lūdza palīdzību acu ārstniecībai, Dr. Lūkina acu klīnika apņēmusies mākslinieces acu ārstniecību veikt bez maksas. Saziedotā nauda tiks atvēlēta citu sirmgalvju veselības uzlabošanai.

Kasjauns.lv jau rakstīja, ka četras reizes gadā latviešu iemīļotajai 81 gadu vecajai aktrisei ir jāveic injekcijas acīs, lai viņa nepazaudētu acu gaismu. Par šīm injekcijām gadā jāsamaksā 360 lati, kas ir ievērojama daļa no viņas pensijas. Viņa ar projekta Ziedot.lv starpniecību lūdza palīdzību ārstniecības izdevumu segšanai, jo viņai tik lielas summas nav. Aktrises lūgumu publicēja arī Kasjauns.lv.

Kopš ceturtdienas, 24. maija pēcpusdienas līdz piektdienas rītam cilvēki Skurstenes ārstniecības vajadzībām bija saziedojuši vairāk nekā 1500 latu, kas ir vairāk nekā nepieciešams procedūru veikšanai. Tajā pašā laikā Dr. Lūkina acu klīnika, atsaucoties aktrises lūgumam, apņēmusies viņas ārstēšanu veikt bez maksas.

Skurstene teic, ka visu saziedoto naudu viņa atvēlēs citu sirmgalvju acu problēmu risināšanai, izveidojot speciālu veselības programmu.

Uzzinot par nepieciešamo palīdzību Veltai Skurstenei, Dr. Lūkina acu klīnika vērsās Ziedot.lv ar piedāvājumu uzņemties Veltas Skurstenes acu ārstniecību līdz pat mūža galam bez maksas. Māksliniece ir aizkustināta un pateicīga visiem ziedotājiem un piekrita viņai ziedotos līdzekļus izlietot citu veco ļaužu acu problēmu risināšanai.

„Es esmu ļoti priecīga un laimīga, ja varu kā palīdzēt citiem,” saka aktrise un piekrīt viņas vārdā nosauktas veselības programmas izveidei, kas pirmām kārtām palīdz acu ārstniecībā, bet, ja nepieciešams arī citām veselības problēmām, kas nereti Latvijas sirmgalvjiem nav pa kabatai.

Kasjauns.lv/Foto: Rojs Maizītis