112
2012. gada 5. jūlijs, 09:57

Preiļu novadā pēc automašīnas apgāšanās divi cietušie

Jauns.lv

Vakar Preiļu novadā pēc automašīnas apgāšanās slimnīcā nogādāti divi cilvēki.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka uz autoceļa Preiļi-Līvāni 1968.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Audi A4", nobrauca no ceļa un apgāzās. Ceļu satiksmes negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts transportlīdzekļa vadītājs un pasažieris, kura personība pagaidām nav identificēta.

Savukārt Rīgā, Valdeķu ielā, 1968.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "VW" notrieca velosipēdistu, 1984.gadā dzimušu vīrieti, kurš pēc medicīniskās palīdzības sniegšanas notikuma vietā no hospitalizācijas atteicās.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 34 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši seši cilvēki. No tiem Rīgas reģionā reģistrētas 13 avārijas, kurās cieta viens cilvēks.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 23 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Septiņi no tiem bija autovadītāji, 16 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 12 transportlīdzekļu vadītāji - trīs autovadītāji un deviņi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

LETA