Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Runā Rīga

Notiks ikgadējā Rīgas skolu direktoru kopsapulce

Jauns.lv

Otrdien, 28. augustā, Rīgas Valsts 3. ģimnāzijā (Grēcinieku iela 10) notiks ikgadējā Rīgas skolu direktoru kopsapulce, kurā tiksies skolu vadītāji, Rīgas pašvaldības vadība, Izglītības un zinātnes ministrijas darbinieki. Pasākums tiek rīkots, lai pārrunātu aktualitātes izglītības jomā, sagaidot jauno mācību gadu, portālu Kasjauns.lv informēja Rīgas domē.

Notiks ikgadējā Rīgas skolu direktoru kopsapulce...

Sanāksme sāksies plkst. 10.00. Skolu direktorus uzrunās Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks un Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Eiženija Aldermane, lai informētu par Rīgas domes paveikto  kvalitatīva izglītības procesa nodrošināšanā. Klātesošajiem būs iespēja iepazīties ar Rīgas domes Īpašuma departamenta ziņojumu par izglītības iestāžu remontiem, kā arī Rīgas domes Labklājības departamenta stāstīs par savām prioritātēm un rīcības virzieniem sadarbībai izglītības jomā. Sanāksmes laikā skolu vadītāji tiks iepazīstināti ar Rīgas pašvaldības aktivitātēm elektronisko dokumentu aprites kārtībā un informēti par Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta aktualitātēm jaunajā mācību gadā.

Direktoriem būs iespēja saņemt informāciju arī par Izglītības un zinātnes ministrijas aktualitātēm jaunajā 2012./2013. mācību gadā.

Karlīna Timofejeva

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību