Rīgā notiks starptautiska konference „Pašvaldības policija – drošas pilsētas garants”
Konferencē piedalīsies 12 pilsētu pašvaldību policijas pārstāvji no sešām valstīm - Čehijas, Igaunijas, Francijas, Grieķijas, Polijas un Latvijas.
Runā Rīga

Rīgā notiks starptautiska konference „Pašvaldības policija - drošas pilsētas garants”

Jauns.lv

Nākamnedēļ, 13. un 14. septembrī, Rīgā notiks starptautiska konference „Pašvaldības policija – drošas pilsētas garants”, kurā pašvaldību sabiedriskās kārtības nodrošināšanas institūcijas dalīsies pieredzē. Konferenci organizē Rīgas dome un Rīgas Pašvaldības policija.

Rīgā notiks starptautiska konference „Pašvaldības ...

Kā Kasjauns.lv informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā, konferencē piedalīsies 12 pilsētu pašvaldību policijas pārstāvji no sešām valstīm - Čehijas, Igaunijas, Francijas, Grieķijas, Polijas un Latvijas.

Konferencē tiks runāts par pilsētvides drošības uzlabošanas jautājumiem, tehnoloģiju attīstību un to izmantošanas iespējām policijas darbā, par aktualitātēm un problemātiku, ar ko saskaras tiesībsargājošās institūcijas ikdienas darba pienākumu izpildē dažādos reģionos.

Rīgas Pašvaldības policijas priekšnieks Jānis Geduševs norāda: „Šāda konference, kurā pulcēsies tieši pašvaldību policijas vadītāji starptautiskā mērogā, ir lieliska iespēja satikties savas nozares ekspertiem, uzzināt jaunākās tendences drošības un sabiedriskās kārtības nodrošināšanas jomā, kā arī iepazīties ar citu valstu pieredzi problemātisku jautājumu risināšanā. Informācijas apmaiņa un sadarbība ir reāla iespēja pārņemt un nākotnē pašmāju policijas darbā ieviest veiksmīgāko no kolēģu prakses, kas savukārt strādā iedzīvotāju labā drošības un kārtības nodrošināšanai pilsētā.”

Konference „Pašvaldības policija – drošas pilsētas garants” tiks atklāta piektdien, 13. septembrī, plkst. 9.00 Rīgas domes sēžu zālē (Rātslaukums 1) un noslēgsies 14. septembra pēcpusdienā.

Karlīna Timofejeva/Foto: Ieva Čīka/LETA

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību