1dienas
19stundas
37minūtes
51sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Runā Rīga

Aicina uz biedrības MOTUS VITA izstādi „Radošā darbnīca”

Jauns.lv

Pirmdien, 15. oktobrī plkst. 16.00 tirdzniecības centrā „Galerija Rīga” (Dzirnavu iela 67) „Happy Art Museum” telpās 5. stāvā tiks atklāta biedrības MOTUS VITA biedru radošo darbu izstāde „Radošā darbnīca”.

Aicina uz biedrības MOTUS VITA izstādi „Radošā dar...

Kā Kasjauns.lv informēja Rīgas domes Labklākības departamentā, Izstāde tiek organizēta jau trešo reizi, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta līdzfinansētā projekta „Art-terapijas nodarbības organizēšana cilvēkiem ar ALS/MND saslimšanām” ietvaros. Ekspozīcija būs apskatāma līdz 28. oktobrim.

Darbus veidojuši cilvēki ar īpašām vajadzībām, kas cieš no neiromuskulārām slimībām, vairums no viņiem pārvietojas tikai ratiņkrēslos. Šiem cilvēkiem radošā darbība ir viena no nedaudzajām pašizpausmes jomām. Izstādes noslēgumā būs iespēja mākslas darbus iegādāties, un iegūtie līdzekļi tiks nodoti autoriem nepieciešamo medikamentu iegādei.

Biedrības MOTUS VITA valdes priekšsēdētājs Valērijs Rakovs uzsvēra, ka darbu autori ir īpaši gatavojušies, un gaidīs visus interesentus, lai iepazītos ar  izstādi, jo ikvienā no biedrības biedriem mīt kāds talants, kurš tagad ir uzplaucis kā zieds, un tagad var aplūkot rezultātus.

Vairāk par biedrības darbu un izstādi mājas lapā: www.motusvita.lv

Karlīna Timofejeva

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību