„UgunsGrēka” Leons tā arī nepiecēlās no ratiņkrēsla…
Pašmāju seriāls „UgunsGrēks” pie skatītājiem atgriezīsies vien nākamā gada februārī. Vai Leons joprojām būs ratiņkrēslā?
Kultūra
2012. gada 20. decembris, 17:33

„UgunsGrēka” Leons tā arī nepiecēlās no ratiņkrēsla…

Jauns.lv

No šodienas atvaļinājumā dodas TV3 seriāls „UgunsGrēks”, skatītājus līdz nākamajam gadam atstājot neziņā, vai Leons maz piecelsies no invalīdu ratiņkrēsla.

Kā katru gada nogali, arī šajā populārākā pašmāju seriāla „UgunsGrēks” radošā komanda dodas atpūsties, lai ar jauniem spēkiem un intrigām atgrieztos februārī. Kā zināms, šīs sezonas notikumi galvenokārt grozījās ap Leona (Ģirts Ķesteris) dzīvības glābšanu – kad viņu aizdomās par mīlināšanos ar Silviju (Ilze Pukinska) sašāva Vadims (Jakovs Rafalsons), Leona dzīvība karājās mata gala, ne pa jokam satraucot skatītājus. Pēc traģiskā negadījuma Leons paralizēts iesēdās ratiņkrēslā.

Lai atveseļotos, viņam būtu nepieciešama milzīga naudas summa un operācija ārzemēs. Taču, kā liecina šīs sezonas pēdējās sērijas notikumi, Leons tā arī nerada iespēju doties uz Šveici veikt mugurkaula operāciju, jo ārstniecībai saņemtais naudas sūtījums tika mistiski nozagts. Tāpēc, visticamāk, Leons ratiņkrēslā sēdēs arī nākamās sezonas sākumā. Tiesa, ja vien seriāla varoņu dzīvē nebūs pagājuši pieci gadi…

Kasjauns.lv / Foto: TV3 publicitātes