112
2013. gada 13. februāris, 12:24

Nenoskaidrota automašīna Beverīnas novadā notriekusi nepilngadīgu meiteni un aizbraukusi

Jauns.lv

Vakar Beverīnas novadā pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca 12 gadus vecu meiteni un no notikuma vietas aizbrauca.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka autoceļa Cempi-Vijciems 6.kilometrā pagaidām nenoskaidrota automašīna notrieca 2000.gadā dzimušu meiteni un no notikuma vietas aizbrauca. Cietušajai meitenei ārsti konstatēja galvas traumu.

Savukārt Jelgavā, Skautu ielā, autobuss "Guleryuz Cobra" uz gājēju pārejas notrieca 1985.gadā dzimušu sievieti. Cietusī gājēja ar traumām nogādāta slimnīcā.

Madonas novadā, autoceļa Madona-Gulbene 3.kilometrā, 1966.gadā dzimis vīrietis, vadot mikroautobusu "Ford Transit", sadūrās ar automašīnu "Renault". Slimnīcas reanimācijas nodaļā ar diagnozi politrauma nogādāts mikroautobusa vadītājs. Slimnīcā nogādāts arī minētās automašīnas pasažieris - 1971.gadā dzimis vīrietis, kuram ārsti konstatēja galvas traumu.

Kopumā pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 74 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta septiņi cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 26 avārijas, kurās cietušo nav.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 16 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Astoņi no tiem bija autovadītāji, astoņi - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti astoņi transportlīdzekļu vadītāji, no kuriem viens bija autovadītājs un septiņi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

LETA