LTV vēlēšanu dienā veidos ziņu speciālizlaidumus un rīkos vēlēšanu nakts "maratonu"
Pie diskusiju galda ar politiķiem un ekspertiem runās Latvijas Televīzijas priekšvēlēšanu debašu vadītāji - Inga Spriņģe un Gundars Rēders.
2013. gada 29. maijs, 09:05

LTV vēlēšanu dienā veidos ziņu speciālizlaidumus un rīkos vēlēšanu nakts "maratonu"

Jauns.lv

Latvijas Televīzija (LTV) vēlēšanu dienā veidos ziņu speciālizlaidumus un rīkos vēlēšanu nakts "maratonu", informēja LTV pašreklāmas redaktore Laura Brokāne.

LTV1 ziņu speciālizlaidumi paredzēti 1.jūnijā plkst.10, 13 un 16. Tajos tiks sniegta jaunākā informācija par vēlēšanu norisi Latvijā, pētot vēlētāju aktivitāti un atbildību, rādot pārkāpumus un kuriozus.

Kā ierasts, LTV1 ēterā plkst.18 un 20.30 būs arī ziņas ar žurnālisti Sandru Zviedri, kura apkopos aktuālās reportāžas par vēlēšanu gaitu no Rīgas un reģioniem.

Savukārt jau plkst.21.45 LTV1 ēterā sāksies rezultātu gaidīšana - pašvaldību vēlēšanu nakts programma "Izvēlies nākotni!". Vēlēšanu nakts "maratonu" vadīs žurnālists Jānis Geste, ziņu studijā informējot par rezultātiem un tiešraidēs pieslēdzoties citām pilsētām. Savukārt pie diskusiju galda ar politiķiem un ekspertiem runās Latvijas Televīzijas priekšvēlēšanu debašu vadītāji - Inga Spriņģe un Gundars Rēders.

Līdz ar vēlēšanu iecirkņu slēgšanu tiks publiskoti aptauju dati par to, kā vēlētāju balsis sadalījušās Rīgā un citās Latvijas lielākajās pilsētās. LTV1 tiešraidē demonstrēs arī pirmās reakcijas partiju birojos, bet viedokļus un komentārus sociālajos tīklos ēterā apkopos žurnālists Toms Bricis.

Svētdien, 2.jūnijā, plkst.9 vēlēšanu rezultātus apkopos un komentēs "Labrīt, Latvija!" komanda.

LTV7 vēlēšanu dienā piedāvās trīs ziņu speciālizlaidumus krievu valodā plkst.14, 19 un 22. Dienas un vakara speciālizlaidumus vadīs korespondente Jana Rubinčika, bet jaunāko informāciju nakts pārraidē sniegs žurnāliste Diāna Spinu tiešraidē no mobilās ziņu studijas Kongresu namā.


LETA/ Publicitātes foto