Tā vietā, lai mācītos, studente lekcijās apglezno savas ciskas. FOTO
Šeit māksliniece aizrāvusies ar tēlu no seriāla "Breaking bad".
Sabiedrība
2013. gada 24. septembris, 14:11

Tā vietā, lai mācītos, studente lekcijās apglezno savas ciskas. FOTO

Jauns.lv

Talantīgā studente savu spēju dēļ jau saņēmusi vairākus darba piedāvājumus! Džodija Stīla no Masačūsetsas lekcijās izklaidē sevi un citus, uz stilbiem zīmējot dažādas lietas. Šāds hobijs viņu pārņem lekcijās, ko pati māksliniece atzīst par mokoši garlaicīgām...

Dažs students lekcijās snauž. Dažs blandās pa internetu cerībā atrast ko aizraujošu. Taču Emersona (ASV) universitātes audzēkne Džodija Stīla pavelk augstāk savu bruncīti un uz kailā stilba rada mākslu. 

Savu aizraušanos viņa atklāja 2011.gadā, un divu gadu laikā kļuva ne tikai par savas mācību iestādes, bet arī par interneta zvaigzni. "Katrs gleznotājs grib, lai viņa darbus redz daudzi, taču es nedomāju, ka manas ciskas kļūs TIK populāras," smej Džodija. 

Viņa zīmē to, kas tajā brīdī pārņēmis viņas galvu un sirdi. Piemēram, muzikāli viņai tuva grupa "Radiohead" - attiecīgi šie mūziķi arī sāk dzīvi uz viņas stilbiem. Tāpat arī Toms Jorks vai aktieris Gordons Levits. Reizēm viņai gribas uz miesas redzēt kaut kādus šausmu attēlus, un tad viņa glezno tos.

Kad attēli ar meitenes kājām sāka klejot internetā, meitene saņēma vairākus darba piedāvājumus. "Cilvēki grib, lai tieši es uzzīmēju viņu topošās firmas logo," saka jauniete.

Vai mācībspēkiem ir iebildumi? Izrādās, sākotnēji bija, bet tagad vairs ne. Vēl vairāk - literatūras vēstures pasniedzējs uzaicinājis Džodiju kļūt par ilustrāciju autori viņa topošajai grāmatai.

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press