Kultūra
2013. gada 2. novembrī, 09:08

Izvēlētas 17 jaunās grupas, kas "Bildēs" koncertēs kopā ar veterāniem

Jauns.lv

Izvēlētas 17 jaunās grupas, kas piedalīsies mūzikas un mākslas festivāla "Bildes 2013" jauno grupu un veterānu kopkoncertā, pavēstīja "Bilžu" biroja pārstāve Tija Auziņa.

Izvēlētas 17 jaunās grupas, kas "Bildēs" koncertēs...

Kopīgā muzikālā priekšnesumā ar kādu Latvijā jau atzītu mūziķi jaunās grupas uzstāsies 29.novembrī Rīgas Kongresu namā. Koncertu vadīs Andris Freidenfelds.

Pašlaik jau sākušies aktīvi mēģinājumi, informēja festivāla rīkotāji.

Šajā koncertā jaunie mūziķi izpilda divas dziesmas. Viena no tām ir viņu oriģinālkompozīcija, bet otra – jaunā aranžējumā veidota kāda "Bilžu" veterāna dziesma, ar ko kopā tā tiek izpildīta.

Koncertā uzstāsies zvanu ansamblis "Accelerando" un Adrians Kukuvass; "B Optimsit" un Kārlis Kazāks; "The BlowtorcH" un Aleksandrs Sircovs; "Bunch of Gentlemen" un Jānis Stībelis; "The Coco'nuts" un Raimonds Bartaševičs; "Haptic"; "Kino Rīga"; "Kumosiņš" un Marhils"; "Last Train" un Normunds Pauniņš; "Marko Spēlē Flautu" un Normunds Rutulis; "NĒ" un Jānis Žilde; "The Room 17" un Inga Bērziņa; "Sun Quay" un Gvido Linga; "SUNHENGE"; "TAX FREE" un Jānis Rībens; "Vētras Saites" un "Harmony 4 Riga", "45. VSK." un Ralfs Eilands.

Šogad ar festivālu sadarbojas vairāk nekā 20 Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes sabiedrisko attiecību studentu, kuri visu festivāla laiku sekos līdzi jauno grupu darbībām, iemūžinās mēģinājumu procesu, kā arī veidos un izvietos ar festivālu saistītu informāciju mūziķu sociālo tīklu kontos.

Biļetes uz koncertu pieejamas "Biļešu paradīzes" tīklā.

BNS