Pirmizrādi piedzīvo izrāde bērniem "Baltā grāmata"
Izrāde tapusi "Dirty Deal Teatro" izrāžu ciklā "Līdz 18". Tas apvieno izrādes bērniem un jauniešiem, kuras tiecas uzdot jautājumus, atklāt vēl neatklāto un kļūt par kopīgu piedzīvojumu.
Kultūra
2013. gada 5. decembris, 11:14

Pirmizrādi piedzīvo izrāde bērniem "Baltā grāmata"

Jauns.lv

Ceturtdien plkst. 19 "Dirty Deal Teatro" pirmizrādi piedzīvo režisores Ingas Tropas veidotā izrāde sākumskolas vecuma bērniem "Baltā grāmata", informēja "Dirty Deal Teatro" sabiedrisko attiecību vadītāja Aija Murāne.

Izrāde veidota pēc Jāņa Jaunsudrabiņa tāda paša nosaukuma darba motīviem. Izrāde "Baltā grāmata" ir kopīgs ceļojums no mūsdienām uz 19.gadsimta laukiem. Tur ceļiniekus sagaida Jančuks - zinātkārs un aizrautīgs puika, ar kuru kopīgi atklāt un piedzīvot apkārt esošo pasauli. Lai gan ceļojums notiek Jančuka pasaulē, tur pieredzētais bieži vien sasaucas ar notikumiem un sajūtām šodien. Kopīgais ceļojums atklāj pasauli aizvien vairāk un vairāk, top skaidri tās likumi un kārtība, taču ik reizi, kad šķiet, ka viss tapis skaidrs, notiek kāds brīnums un pasaule kļūst kā noslēpums.

Izrādi kopā ar režisori Ingu Tropu veidojusi Inga Alsiņa, kurai šī debija kā scenogrāfei, un aktieri Lauma Balode un Jānis Znotiņš. Izrāde tapusi "Dirty Deal Teatro" izrāžu ciklā "Līdz 18". Tas apvieno izrādes bērniem un jauniešiem, kuras tiecas uzdot jautājumus, atklāt vēl neatklāto un kļūt par kopīgu piedzīvojumu.

LETA/ Publicitātes foto