1dienas
17stundas
45minūtes
34sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Tenisa izcilnieks Federers jau otro reizi kļūst par tēti dvīnīšiem. FOTO
Savu sievu un nu jau 4 bērnu māti Federers satika 2000.gadā.
Citi sporta veidi

Tenisa izcilnieks Federers jau otro reizi kļūst par tēti dvīnīšiem. FOTO

Jauns.lv

Karjerā 17 "Grand Slam" turnīros uzvarējušais Šveices tenisists Rodžers Federers un viņa sieva Mirka Federere otrdien pavēstīja par ģimenē otrā dvīņu pāra piedzimšanu.

Tenisa izcilnieks Federers jau otro reizi kļūst pa...

Federers savā  "Twitter" vietnē informēja, ka abi ar sievu ir neticami laimīgi par Leo un Lenija piedzimšanu. Dvīņupuikas nāca pasaulē otrdien vakarā. Ģimenē ir arī divas meitas dvīnes Maila Rouza un Šarlīne Riva, kuras piedzima 2009.gada vasarā.

Savam vēstījumam Federers pievienoja tēmturus  "Atkal dvīņi" un  "Brīnums". Faktu, ka vēlreiz gaidāma dvīņu piedzimšana, pārim bija izdevies paturēt noslēpumā.

Pēc Federeru meitu nākšanas pasaulē bukmeikeri piedāvāja likmi 1-100, ka viņas varētu kļūt par Vimbldonas turnīra uzvarētājām dubultspēlēs, taču iespēja ģimenē piedzimt diviem dvīņu pāriem ir vēl mazāka. Dažādi avoti iespējas kļūt par divu dvīņu pāru vecākiem raksturo ar attiecību ne lielāku kā 1-3000.

Tenisa zvaigzne Rodžers Federers divos piegājienos kļuvis par 4 bērnu tēvu

Bijušais tenisa ranga līderis Boriss Bekers  "Twitter" tīklā apsveica Federeru un pajokoja, ka šveicietim tagad ģimenē būs divi ideāli pāri jauktajām dubultspēlēm.

Gaidāmā ģimenes pieauguma dēļ Federers atsauca dalību šonedēļ notiekošajā Madrides "Masters" turnīrā.

BNS, Foto: Reuters, All Over Press