Kovaļčuks un SKA pirms mača Rīgā pamatīgi izkaujas un zaudē spēli. VIDEO
Kovaļčuks tika noraidīts no laukuma līdz spēles beigām (5+20) minūtes, bet Kablukovs saņēma piecu minūšu sodu. Tādu pat sodu saņēma arī "Jokerit" spēlētājs Atte Ohtamā.

Kovaļčuks un SKA pirms mača Rīgā pamatīgi izkaujas un zaudē spēli. VIDEO

Jauns.lv

Sanktpēterburgas SKA hokejisti pirms sestdien gaidāmās spēles Rīgā, ceturtdien aizvadīja emocionālu cīņu Helsinkos, kurā ne tikai zaudēja ar 1:3, bet arī sarīkoja kautiņu ar mājinieku "Jokerit" spēlētājiem, liecina Kontinentālās hokeja līgas (KHL) informācija.

Kovaļčuks un SKA pirms mača Rīgā pamatīgi izkaujas...

Kautiņš izcēlās trešajā periodā, kad viesi jau atradās iedzinējos ar 0:3. Spēles 47. minūtē mājinieks Niko Kapanens ar nūju trāpīja pa SKA kapteiņa un līdera Iļjas Kovaļčuka seju, kuram sāka tecēt asinis, tāpēc bija nepieciešams pat nomainīt kreklu. Savukārt nepilnas četras minūtes vēlāk uz ledus sākās pamatīgs kautiņš, kurā Kovaļčuks un Iļja Kablukovs metās pārmācīt pretiniekus.

Rezultātā Kovaļčuks tika noraidīts no laukuma līdz spēles beigām (5+20) minūtes, bet Kablukovs saņēma piecu minūšu sodu. Tādu pat sodu saņēma arī "Jokerit" spēlētājs Atte Ohtamā.

Piektdien KHL sporta disciplinārā komiteja izskatīja Kovaļčuka rīcību, kurš bija kautiņa iniciators, atstājot spēkā soda mēru, taču papildu diskvalifikāciju nepiešķirot, tāpēc KHL otrs rezultatīvākais hokejists sestdien Rīgā varēs spēlēt.

SKA cieta ceturto zaudējumu piecās pēdējās spēlēs, kas apliecina, ka komandas sniegumā, salīdzinājumā ar sezonas pirmo pusi, ir iestājies kritums. Sanktpēterburgas komanda ir zaudējusi KHL un Rietumu konferences līderpozīcijas, jo ar 70 punktiem ir otrajā vietā, kamēr Maskavas CSKA ir nopelnījusi 73 punktus. SKA gan ir aizvadījusi par vienu spēli mazāk.

Rīgas "Dinamo" un Sanktpēterburgas SKA komandas sestdien "Arēnā Rīga" spēli sāks plkst. 17. Latvijas klubs pēdējās trīs spēlēs izcīnīja uzvaras, ceturtdien pēcspēles metienos ar 1:0 pārspējot Bratislavas "Slovan".

Mača labākie momenti - video:

Kovaļčuks un SKA izkaujas Helsinkos

Kautiņš izcēlās trešajā periodā, kad viesi jau atradās iedzinējos ar 0:3. Rezultātā Kovaļčuks tika noraidīts no laukuma līdz spēles beigām ...

BNS/Foto: Ekrānuzņēmums no video